G4Media.ro

PSD l-a promovat la șefia Institutului Național de Administrație pe Alexandru Mihai…

PSD l-a promovat la șefia Institutului Național de Administrație pe Alexandru Mihai Ghigiu, un apropiat al lui Sorin Grindeanu

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit vineri președinte al Institutului Național de Administrație (ANI) pe Alexandru Mihai Ghigiu, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Ghigiu, profesor la SNSPA, a fost unul dintre competitorii pentru șefia organizației de tineret a PSD, fiind susținut de Sorin Grindeanu.

Ghigiu a fost secretar de stat în Guvernul Grindeanu, fiind desemnat de acesta să preia atribuțiile fostului secretar general al Guvernului, Mihai Busuioc, omul de încredere al lui Liviu Dragnea în guvern. Ghigiu a și contrasemnat decizia prin care Mihai Busuioc a fost eliberat din funcție.

Ghigiu a fost directorul de cabinet al actualului rector al SNSPA, Remus Pricopie, pe vremea când acesta a fost ministru al educației (2012 – 2014).

Institutul Național de Administrație este o instituție-cheie în birocrația statului român, ocupându-se de formarea și cariera funcționarilor publici.

Foto: Facebook / Alexandru Mihai Ghigiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. E un profesionist desavarsit, experimentat si dornic de a construi binele comun de care avem nevoie acum mai mult ca oricand. De unde stiu? L-a ajutat pe eugen sa razbeasca in viata. Hai sa nu mai judecam oamenii dupa bunul plac ci dupa fapte. Mai ales dupa faptele bune facute eugenului. Si nu are nici o importanta ca face si el parte din reteaua cancerigena pesedista, daca i-a facut dreptate lui eugen, e iertat si acceptat.

    • Coroiu, Andronic, Curea, Turcescu ?, Gadea ?

    • @Defy, iar „ai trecut” pe „ilegale”? Probabil ai schimbat „furnizorul” și ți-a dat „marfă” expirată sau de contrabandă. Bă și ti-am zis să te lași, ai promis că te lași, bulangiule!!!

    • Dar eu vorbeam despre alt eugen, pesedeugene, nu inteleg de ce te inflamezi. Gura pacatosului adevar a grait si de data asta.

  2. Cum adica apropiat? Trebuia sa puna un dusman?

  3. O FI DAT O BULA dorneau ccr CA E NECONSTITUTIONAL SA DAI CONCURS, CHIAR SI ARANJAT…

  4. 😂💪 dacă pot! E țara lor,noi deranjam.