G4Media.ro

PSD își trimite organizația de tineret la proteste în fața guvernului

PSD își trimite organizația de tineret la proteste în fața guvernului

Membri ai organizației de tineret al PSD sunt așteptați să protesteze azi, la ora 15:00, în fața Guvernului, potrivit surselor G4Media.ro. În Piața Victoriei sunt așteptați în jur de 50 de membri ai TSD București.

Aceștia vor să își strige nemulțumirile cu privire la ”bugetul austerității”, așa cum au numit liderii PSD proiectul adoptat de Guvern, deși guvernul nu a anunțat tăieri de pensii ori salarii. Tinerii PSD ar fi nemulțumiți de decizia Executivului privind tăierea transportului gratuit cu trenul.

Potrivit infotmațiilor G4Media, tinerii social-democrați vor avea pancarte cu figurine în mărime naturale ale unor miniștri din Guvernul Cîțu, inclusiv poza președintelui Klaus Iohannis.

Ionuț Gheorghe este reporter la Știrile TVR

(Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Sa nu l uite pe dan voiculescu!

 2. Sa mergem la festivaluri, la distractie. Diploma oricum ne-o da partidul moca. Cool frate!

 3. „vrem pomeni, vrem pomeni, vrem pomeni ……….. pooooomeniiiiiiiiiiiiiii”

 4. Mafia simte cum e pe cale s-o b…E. ..Le. A. ..s ..c..A!

 5. Tânăr și pesedist. Nu există rușine mai mare.

 6. Alo, Jandarmeria Română, Garnizoana Măgurele? Știți bine că aveți o datorie de plătit pt. 10 August, așa că faceți voi bine și incărcați câteva cabaline in remorci ! Alo, nu uitați buteliile cu gaz, că nu cred că bietele animale sunt suficient de balonate cât să-i facă pe pesediști să plângă de miros…!”

 7. La urmatoarele parlamentare, cu o prezenta de 60%, ii vom trimite spre un rusinos 7-10%. Cu o prezenta si mai mare, posibil sa devina istorie. Haidet sa luptam pentru un PSD sub 5%.

 8. Poate merge și aripa bătrână, nu-i nicio diferență între ele, ba dimpotrivă, experiența în penibil e superioară a gloabelor pizdiste! Dacă tot e circ, să fie și cât se poate de penibil! Pot veni și jândarii să dea cu niște tunuri cu apă, așa cum au dat asupra protestatarilor pașnici din 10 august, știu ei mai bine…! Să-i anunțe cineva să pregătească tunurile cu apă cât mai rece cu putință!

 9. 50 de membri. Wow, ce protest :)))

 10. Din ciclul: „cum au fost recompensati cei care se afla in fruntea protestelor din Valea Jiului”!!!
  Ex. de Justitie in Romania atunci cand e vorba de „alesii neamului”:
  Fostul primar din Lupeni, achitat în dosarul instrumentat de DNA
  by Mihaela Mihai 22 februarie 2021 in Actualitate
  0
  Nici al șaselea termen nu a fost de ajuns

  După aproape cinci ani de la momentul în care a ajuns pe rolul Tribunalului Hunedoara, dosarul în care fostul primar al municipiului Lupeni a fost acuzat de abuz în serviciu de procurorii anticorupție a primit sentința de la instanța de fond. Toți cei trei inculpați din dosar au fost achitați.

  Achitare pe linie
  Abia la al optulea termen instanța de la Tribunalul Hunedoara a pronunțat sentința în dosarul de abuz în serviciu al fostului primar al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță. Atât fostul edil, cât și ceilalți doi inculpați din dosar, au fost achitați.

  Astfel, în privința lui Cornel Resmeriță, judecătorul de la Tribunalul Hunedoara a dispus achitarea pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

  Aceeași soluție a fost dată și în cazul lui Cristofor Condoiu.

  Și cel de al treilea inculpat, Miron Gărdean, administratorul Termogaz Company, a fost achitat pentru infracțiunea de instigare la abuz în serviciu.

  Au rămas cu sechestrul
  Judecătorul de la Tribunalul Hunedoara a lăsat nesoluționată acțiunea civilă înaintată de Primăria municipiului Lupeni și Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, continuatorul fostului Minister al Turismului.

  Rămâne menținut sechestrul asigurator dispus în dosar prin ordonanța DNA.

  În cazul lui Cirstofor Condoiu sunt sub sechestru un Logan și două remorci. Procurorii DNA au pus sechestru pe un imobil deținut de fostul primar Cornel Resmeriță.
  În cazul afaceristului Miron Gărdean, sechestul asigurator este menținut pe 44 de acțiuni pe care acesta la deține la Termogaz Company.
  Sechestrul asigurator este stabilit până la concurența sumei de 2.577.869,11 lei.
  Sentința pronunțată luni de Tribunalul Hunedoara nu e definitivă. Poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.
  Fostul primar al Lupeniului, Cornel Resmeriţă (primar în exercițiu la acel moment) şi Cristofor Alin Condoiu – la data comiterii faptei şef al Biroului de achiziţii şi investiţii din cadrul primăriei municipiului Lupeni, au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, într-un dosar instrumentat de DNA și disjuns din mai celebrul ”Gala Bute” în care este judecat fostul ministru al Turismului, Elena Udrea. În dosarul lui Cornel Resmeriță a fost trimis în judecată și omul de afaceri Miron Dorel Gărdean, la data faptei acţionar majoritar şi administrator al S.C. Termogaz Company S.A, acesta fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

  „La data de 11 noiembrie 2011, inculpatul Resmeriță Cornel, în calitate de primar al municipiul Lupeni, la instigarea inculpatului Gărdean Miron Dorel, a atribuit societăţii Termogaz Company un contract în valoare de 10.896.359,11 lei, finanţat cu fonduri ale Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, având ca obiect actualizarea proiectului tehnic şi executarea lucrărilor de alimentare cu energie electrică a Staţiunii turistice Straja. Acest contract a fost atribuit de inculpații Cornel Resmeriţă și Condoiu Cristofor – Alin cu încălcarea atribuțiilor de serviciu care le reveneau conform dispoziţiilor O.U.G. nr. 34/2006 privind achiziţiile publice, prin alegerea procedurii de negociere fără publicarea unui anunţ de participare și prin omisiunea de a estima valoarea contractului, fapt ce a dus la supraevaluarea prețului cu suma de 3.364.144,86 lei, sumă ce reprezintă atât un prejudiciu adus bugetului primăriei Lupeni, cât și un folos necuvenit obținut de SC Termogaz Company SA”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii anticorupţie.

  Procurorii spuneau că deși cei doi cunoșteau din proiectul tehnic, întocmit anterior de o firmă specializată, că alimentarea cu energie electrică a stațiunii se poate realiza cu o sumă mai mică, aceștia au acceptat prețul propus de Termogaz Company fără a-l supune unei cenzuri reale, după cum a reieşit din cercetări. Cea mai mare parte a preţului, respectiv 8.100.000 lei, a fost achitată la data de 21 decembrie 2011, folosind fonduri alocate în regim de urgenţă de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Primăria municipiului Lupeni s-a constituit parte civilă în cauză.
  Fostul primar al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță, a fost chiar arestat preventiv în acest dosar.

 11. Hai sictir, tinere jigodii pesediste!

 12. Rugam baietii lui nascase sa fie dotati cu megafoane că la ce voci pitigaiate mostenite de la tac-su au, nu vor face mare branza doar cu gâturile din dotare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.