G4Media.ro

PSD face bilanțul public al primelor 6 luni de guvernare. Premierul Ciucă…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

PSD face bilanțul public al primelor 6 luni de guvernare. Premierul Ciucă nu a anunțat nici un eveniment în acest sens

Partidul Social Democrat anunță printr-un comunicat de presă că joi va prezenta bilanțul primelor 6 luni de guvernare., într-un eveniment la Palatul Parlamentului.

La bilanț vor fi prezentate măsurile luate de miniștrii PSD referitoare la ”susținerea categoriilor vulnerabile, siguranța alimentară a românilor, sprijinul pentru agricultură și industria alimentară, independența energetică, precum și la granturile, creditele și garanțiile de stat pentru firmele românești”, potrivit comunicatului citat.

Nici premierul Nicolae Ciucă și nici PNL nu au anunțat un eveniment similar.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. votantii PSD-PNL sunt multumiti si de acord sa munceasca pentru sinecurile astea

    • Votantii PSD-PNL? Glumiti? Votantii PSD – angajatii la stat carora le vin foloase necuvenite si nu-i intereseaza ce se intampla in tara, in afara de propria persoana; votantii PNL – in afara de cei idem PSD, restul sunt niste naivi care inca viseaza la un PNL ca cel dinaintea comunistilor, refuzand sa vada realitatea mocirloasa in care a intrat aceasta formatiune, asa zis politica. Aceste organizatii anti-romanesti acapareaza usor, usor toate institutiile de control din Romania, ca o caracatita siciliana.

  2. CNCD nu e chiar o instituie cheie, totusi

  3. Gunoaielor , lumea nu are ce manca si voi angajati alte scursuri cu 9000 de euro lunar !

  4. Sampania curge .. mafia statalã ($€kooristo-oligarhã) în parlamentul Românistanului „ieuropean” se distreazã aka legifereazã ..

  5. Institutiile cheie sunt cele care permit ca niste persoane incompetente din acestea sa poata numi in alte institutii – la fel de importante sau mai putin importante (depinde din ce perspective se analizeaza acest lucru) – alte persoane la fel de incompetente, in scopul de a primi beneficii nemeritate pentru sine sau pentru organizatie, fara ca altcineva din aceasta tara sa se poate opune sau sa poata schimba acest lucru. Referindu-ne doar la angajari.

  6. RESTAURAȚIE.Din ciclul pleacă ai noștri, vin ai noștri, voi rămâneți tot ca proștii. Vezi și pe Toni Greblă,nepoata lui Radu Timofte etc.etc.Romania se împrumută pentru a plăti salarii și pensii uriașe, dar mai ales nesimțite.