G4Media.ro

Programul de Guvernare pe Educație – ce au reușit să implementeze până…

Programul de Guvernare pe Educație – ce au reușit să implementeze până acum trei premieri și patru miniștri

Din 2017 de când a fost lansată versiunea actuală a Programului de Guvernare pe Educație, au trecut pe la conducerea Guvernului României trei premieri: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă. Sub ei, la conducerea ministerului Educației au fost patru miniștri: Pavel Năstase (175 de zile), Liviu Marian Pop (214 zile), Valentin Popa (241 de zile) și Ecaterina Andronescu (259 de zile). Deși au fost mai multe versiuni ale Programului de Guvernare, de fiecare dată capitolul Educație din program a fost luat cu copy-paste din prima ediție și pus în noul document, aprobat din nou de Parlament.

În cei doi ani și jumătate de implementare a măsurilor din capitolul Educație al Programului de Guvernare, s-au realizat următoarele lucruri concrete, potrivit analizei Edupedu.ro: au crescut salariile, au crescut sporurile, au crescut beneficiile pentru profesori, ceea ce a determinat în mod direct creșterea cotizațiilor către organizațiile sindicale (lucru firesc după creșterea salariilor brute, cotizațiile sindicale fiind între 0,5% și 1% din brutul lunar).

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. O MIZERIE SI O RUȘINE PENTRU ÎNTREAGA ȚARĂ! ASTA SUNTEȚI TOȚI PESEDISTII! LE MULȚUMESC JURNALIȘTILOR CĂ NE ARATĂ ZILNIC MIZERIA ÎN CARE VĂ SCALDATI VOI CEI DIN PSD SI LE MULȚUMESC JURNALIȘTILOR PENTRU FAPTUL CĂ LUPTĂ PERMANENT CU O MAFIE DE CARE NU REUȘIM SĂ SCĂPĂM. ÎI SUSȚINEM PE JURNALIȘTI ÎN ORICE DEMERS DE DESTRUCTURARE A CLIENTELISMULUI POLITIC SI ÎN ORICE DEMERS DE A SALVA CE A MAI RAMAS BUN IN ȚARA ASTA! SI MA BUCUR CĂ ROMÂNII SUNT DEȘTEPȚI SI S-AU TREZIT! SUSȚIN TOTAL JURNALIȘTII CARE SUNT PENTRU ROMÂNI SI PENTRU ROMÂNIA!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.