G4Media.ro

Profesor brașovean, reţinut pentru luare de mită / E acuzat că lua…

Sursa Foto: Digi24.ro

Profesor brașovean, reţinut pentru luare de mită / E acuzat că lua bani pentru note de trecere la examene

Un bărbat de 30 de ani, profesor la o școală postliceală din Brașov a fost reținut pentru luare de mită, anunță Brașov.net.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au efectuat luni, 16 octombrie a.c., trei percheziții domiciliare într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de luare de mită și dare de mită, în urma cărora o persoană a fost reținută.

Se efectuează cercetări cu privire la un bărbat de 30 de ani care, în calitate de profesor al școlii postliceale, a pretins și primit, fără drept, în mod repetat, în perioada 2021-2023, sume de bani de la cursanții unității de învățământ private, în scopul de a-i promova pe aceștia la testele și examenele aferente disciplinelor predate de cadrul didactic.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, au fost ridicate înscrisuri și sisteme informatice, ce urmează a fi administrate in probatoriu pe parcursul urmăririi penale, în vederea stabilirii întregii stări de fapt.

13 persoane au fost citate și audiate ca martori și de asemenea a fost pus în aplicare un mandat de aducere, în urma căruia procurorul a dispus față de persoana bănuită măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat în cadrul Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadul I.P.J. Brașov.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ori nu este membru de partid, ori nu are partidul la gubernare; altfel nu se explică. Organele dorm în 1000 de situații și fac publică una, ocazional.