G4Media.ro

Procurori: Laborator de cultivare și prelucrare de droguri de mare risc descoperit…

Sursa Foto: Poliția Română/ DIICOT

Procurori: Laborator de cultivare și prelucrare de droguri de mare risc descoperit în București și scos din funcțiune / Un bărbat a fost arestat preventiv

Un laborator de cultivare și prelucrare al drogurilor de mare risc a fost descoperit în București și scos din funcțiune de polițiștii și procurorii de la combaterea crimei organizate, anunță DIICOT într-un comunicat.

Potrivit acestora polițiștii și procurorii au descoperit și ridicat aproximativ 5.000 de grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conținând substanțe cu efect halucinogen, multiple bucăți de timbre și zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunțite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânțat cu ciuperci în diverse stadii de creștere, 10 comprimate, 2 cântare, precum și kit-uri și aparatură specifică pentru cultivarea, creșterea și deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen.

Un bărbat, de 44 de ani, a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, pentru audieri, fiind reținut pentru 24 de ore.

La data de 17 martie a.c., bărbatul cercetat a fost prezentat instanței, pentru luarea măsurilor legale, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Scos din funcțiune? Nu este logic din moment ce a fost descoperit?
    Ciudata exprimare