G4Media.ro

Primarul din Severodonețk susține că armata ucraineană a concentrat „suficiente forțe pentru…

Sursa foto: Anatolii STEPANOV / AFP

Primarul din Severodonețk susține că armata ucraineană a concentrat „suficiente forțe pentru a respinge atacurile rusești asupra orașului” / Nicio parte nu se pregătește să se retragă, iar luptele de stradă fac ravagii

Ucraina a concentrat suficiente forțe pentru a respinge atacurile rusești în orașul Severodonețk, situat pe linia frontului din estul țării, dar niciuna dintre părți nu se pregătește să se retragă, iar luptele de stradă fac ravagii, a declarat primarul Oleksandr Stryuk la televiziunea ucraineană, potrivit Reuters.

„(Noi) am concentrat acolo suficiente forțe și resurse pentru a respinge atacurile asupra orașului”, a declarat Stryuk.

În comentarii separate, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Oleksandr Motuzyanyk, a declarat, în cadrul unei ședințe de informare, că Rusia nu a menajat trupele sau echipamentele în eforturile sale de a cuceri Severodonețk, cel mai mare oraș rămas sub control ucrainean din regiunea Luhansk.

Sursa foto: Anatolii STEPANOV / AFP

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. „Primarul din Severodonetsk” aflat la o Pinacolada pe Coasta de Azur, cu celalalt mare primar extrem de implicat, „primarul din Mariupol”.

    G4Media: NU MAI REDATI ELUCUBRATIILE UNOR INDIVIZI CARE NU AU NICIO LEGATURA CU REALITATEA DE PE TEREN! ACESTI INDIVIZI NICI MACAR NU SUNT LA FATA LOCULUI!

  2. Poate e o concentrare mentală ? Și eu mă concentrez pentru PACE..