G4Media.ro

Primarul din New York anunță că metropola nu face „afaceri cu insurgenții”…

Primarul din New York anunță că metropola nu face „afaceri cu insurgenții” și că va rezilia contractele cu Trump Organization

Primarul Bill de Blasio a declarat miercuri că New York-ul „nu face afaceri cu insurgenții” și că va lua măsuri pentru a rezilia acordurile pe care primăria le-a încheiat cu Trump Organization, potrivit unui mesaj postat pe Twitter.

Potrivit primarului Bill de Blasio, este vorba de acordurile de operare de către Trump Organization a Caruselului din Central Park, a patinoarelor Wollman și Lasker, precum și a terenului de golf de la Ferry Point.


Anunțul vine la o săptămână după violenţele de la Capitoliu, când mai mulți susţinători ai preşedintelui Donald Trump au intrat ilegal în clădire.

Contractele respective aduc un profit de 17 milioane de dolari pe an Trump Organization, potrivit reuters, citată de News.ro.

”Incitarea unei insurecţii împotriva Guvernului Statelor Unite constituie în mod clar o activitate infracţională”, a apreciat primarul.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Profit de 17 milioane sau vanzari/incasari de 17 milioane?

  2. Statul e cel mai prost administrator. Oamenii de afaceri puternici nici nu fac afaceri cu statul. Cel mult un fel de caritate, ca atunci cand am usurat eu Facultatea de Agronomie de terenul ala din Baneasa. Era un gigant energofag si poluant pana sa va rezolv eu si taica Bideu.

    Nu vrei sa fii stalinist! E esential sa ai oameni de afaceri.

    • Parcă mai era un ”teren” care fusese ”usurat” de un ”om de afaceri puternic” p-acolo. Un analfabet ”rezistent” la limba română, de-și zicea profesor crezând că cine învață să scrie dând note informative la securitate devine automat universitar. Ăla care are 3 wc-uri, al treilea fiind de unde se adapă și postacii stalinisti ”de dreapta” care trollează pentru KGB și pentru PCR-FSN-PSD, of course, suflătorii în trumpeta bolșevică și admiratorii ”oamenilor de afaceri” infractori, de genul pârțarului sandilău great again: evazioniști, traficanți, combinatori și, cu toate astea, faliți de ”esențiali” ce sunt.

  3. Problema e de fapt ca Trump a avut access la multe informatii si secretele astea le poate vinde oricui ofera mai mult. Trump a avut 2 optiuni: puscaria sau lumea celor drepti. A ales puscaria si o sa fie mult zgomot din cauza asta. Parearea mea:)

  4. Le inlocuiesc cu activisti BLM.Platite de taxele celor care muncesc si pleaca din oras.New York acum 40-50 de ani era un soi de grota in care se manifestau jocurile foamei.Poate ca se va intampla din nou! Lumea se schimba tot timpul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.