G4Media.ro

Primărie: STB crește cu 10% capacitatea de transport pe liniile de tramvai…

Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Primărie: STB crește cu 10% capacitatea de transport pe liniile de tramvai 21 și 32

Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București – STB SA, va suplimenta cu 10% numărul tramvaielor de pe liniile 21 și 32 pentru a se ajunge la o capacitate de transport adecvată, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, începând cu 25 noiembrie 2019, numărul tramvaielor va crește la 19 tramvaie pe linia 21. De asemenea, vor fi 22 de tramvaie pe linia 32, ceea ce ar trebui să ducă la reducerea timpului de așteptare în stații.

Ambele linii au, parțial, cale proprie de transport, însă frecvent tramvaiele sunt blocate de șoferi care parchează neregulamentar chiar pe liniile de tramvai.

Publicitate electorală

Foto: InquamPhotos / Alexandru Busca

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

 1. Votați Klaus Iohannis!
  Votați bunăstarea și echilibrul!

 2. O ce veste minunată! Și asta din cauză că în câteva zile este al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale iar alegerile locale sunt doar în câteva luni.

 3. Pai iar au uitat de Drumul Taberei!!!! nu metrou,nu mașini ,nu troleibuze doar niste amarate de tramvaie insuficiente dar ce contează ?????

 4. Si de Giulesti au uitat. Ca sa ajungi la metrou pentru 3 statii poti sa faci si 30 minute. Avem 2 autobuze 162 si 163 care circula cate 2. Daca le-ai pierdut mai bine o iei pe jos. Dorim o linie intre Giulesti cu capat la metrou si tramvai 41 care sa circule la ore fixe.

 5. 10% ?? Minim 30% la orele de varf.

 6. Jumatate din autobuzele orasului merg in drumul taberei, si 2 troleibuze

 7. Suplimentati 2 linii, dar cu tramvaiul 40 ce faceti ? A rămas singurul care merge pe Bd Basarabia, ca linia 56 a dispărut. Stai in frig 20-30 minute sa vina un amărât de tramvai care din pricina sinelor rupte abia se misca. Suplimentati cu un autobuz, mai scoateți din 104 ca vin 4 in 10 min si circulă goale.

 8. Invit conducerea STB sa faca naveta la si de la serviciu cu autobuzul liniei 178.
  Daca nu au timp macar sa priveasca de la fereastra institutiei si sa monitorizeze intervalele de timp la care circula autobuzele acestei rute.
  Propun revenirea la traseul initial (Sala Palatului ÷ Apusului) sau chiar ma scurt pentru a micsora timpii de asteptare.
  Multumesc pentru intelegere !