G4Media.ro

Primăria Sectorului 1 a demolat mai multe panouri publicitare amplasate ilegal pe…

Primăria Sectorului 1 a demolat mai multe panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public, printre care şi ale firmei patronului de la Nuba

Primăria Sectorului 1 a demolat 5 panouri publicitare cu fundație pentru că nu ar fi avut autorizație de construire. Trei dintre aceste panouri erau amplasate pe Calea Griviței și două pe bulevardul Ion Mihalache, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.

În februarie și martie, proprietarii panourilor publicitare au fost amendaţi cu câte 20.000 lei pentru fiecare panou amplasat ilegal şi li s-a cerut să le demoleze. Întrucât nu s-au conformat, a fost emisă o dispoziție de primar pentru desființarea pe cale administrativă a acestora, anunţă Primăria.

Până acum au fost demolate peste 30 de prisme publicitare, mesh-uri și bannere amplasate ilegal în diferite locații: Pipera, Băneasa, Calea Griviței – Gara de Nord, Berzei – Știrbei Vodă, Bucureștii Noi.

Primăriţa Clotilde Armand a scris pe Facebook ca unul dintre panouri „era controlat de firma Euromedia Group”.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, compania publicitară este controlată de Alexandru Ștefan Nanu, prin intermediul firmei Stalex PR&Media Events SRL. Alexandru Ștefan Nanu este unul dintre patronii de la clubul Nuba, fiu al primarului PSD din Cornu, fost vicepreședinte la TSD Prahova, apropiat de Vlad Cosma și Sebastian Ghiță.

În martie, o altă companie în care Nanu e acţionar, Tuya Restaurant, a fost vizată de percheziții într-un dosar privind amplasarea unor terase fără autorizație în parcul Herăstrău.

În martie anul trecut, Primăria Capitalei, condusă pe atunci de Gabriela Firea, a semnat un acord cadru (contract de tip abonament) pe patru ani, cu valoare de până la 17 milioane de euro, pentru cumpărarea și montarea de mobilier stradal, mai exact adăposturi pentru stațiile de autobuz și troleibuz. Contractul a fost atribuit firmei Euromedia Group, controlată de Alexandru Ştefan Nanu, potrivit jurnalistului Virgil Burlă de la Europa liberă.

Foto: Primăria Sectorului 1

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Poliția Locala si-a facut sau nu treaba?

 2. cam multe mosteniri ilegale De ce oare fostul primar a inchis ochii la astea ? Avea ortu pe ochi ?

 3. În sfârșit pot să zic: Bravo Clotilde!!! În această speță sunt 100% de acord cu clătită.

 4. aveti bani, timp si oameni de ridicat panouri ???

  da gunoiul de ce nu il ridicati ma ??????

  • Dar tu stii ca e vorba de ridicat gunoiul de romprest? Cei cwreau umflat preturile sa aiba profit 100% cand legea spune altceva. Voi vrei sa se faca in tara totul corect sau tot cum au mers lucururile de 30 de ani?

 5. De ceva substanțial sunt capabili actualii edili? Până una alta, minunata capitală a coloniei Romanica, arată după chipul și asemănarea actualilor edili, așa cum îmi spun prietenii, care au ales sa nu își ia tălpasița. Abundența se va prăvali peste trăitori respectivei coloni periferice.

 6. Pana nu li se confisca averile si pana nu se modifica codul penal cu pedepse corecte vor face bambilici cu legea !!!!!!!!!!

 7. Poate dau jos si panourile cu „cumpar auto inclusiv gama de lux”😄😄

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.