G4Media.ro

Primăria Constanța vrea să închirieze 19 autovehicule în sistem leasing operațional pe…

Primăria Constanța vrea să închirieze 19 autovehicule în sistem leasing operațional pe patru ani/ Bugetul estimat: 2,5 milioane de lei

Primăria Constanța vrea să închirieze 19 autovehicule în sistem leasing operațional pentru 48 de luni, conform anunțului publicat sâmbătă pe platforma de achiziții publice, transmite Info Sud-Est.

Pentru achiziție, primăria estimează un buget de 2,5 milioane de lei iar mașinile vor fi folosite de Poliția Locală și de departamentele și compartimentele primăriei.

Achiziția este împărțită pe 4 loturi.

Leasingul operațional înseamnă conducerea unei mașini noi pentru o rată lunară fixă, ce include lucrări de întreținere și reparații.

În propunerile de contract înaintate de către primărie, obligațiile posibililor furnizori includ asigurarea lucrărilor de mentenanță și întreținere a autovehiculelor, precum și a documentelor necesare circulației pe drumurile publice (polițe de asigurare RCA și CASCO, Rovignieta pentru circulația pe drumurile naționale, numere de înmatriculare, certificate de înmatriculare sau autorizații de circulație provizorii).

Citește integral pe Info Sud-Est. 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. La finalul contractului, operatorul de leasing are contravaloarea mașinii achitată de către primărie și mașina care după 4 ani nu are cum să scadă sub jumătate din valoarea inițială.

  2. spaga cea de toate zilele si cuviosul parandarat