G4Media.ro

Președintele Turciei îi cere lui Vladimir Putin să caute o soluție către…

Președintele Turciei îi cere lui Vladimir Putin să caute o soluție către pace, în conflictul cu Ucraina

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri că ar fi neînţelept ca Rusia să lanseze un conflict militar în Ucraina şi că, în acest caz, Turcia va face ceea ce este necesar ca membru NATO, transmite Agerpres, care citează Reuters.

Într-un interviu la postul de televiziune NTV, preşedintele Erdogan a spus că l-a invitat pe omologul rus Vladimir Putin în Turcia în baza unei propuneri de a găzdui ambele părţi pentru o soluţie diplomatică şi o cale spre pace, adăugând că aşteaptă un răspuns din partea Moscovei.

Erdogan a mai spus că este nevoie de un dialog cuprinzător, care să abordeze unele din preocupările de securitate ale Rusiei, explicându-i-se în acelaşi timp Moscovei că unele din cererile sale nu sunt plauzibile.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pentru alarmisti: nu va fi razboi, cel putin nu in urmatorii 10 ani. Acesta este efectul bun al globalizarii. Pentru ca Rusia, India, Turcia, Pakistan, Iran si China et Co. mulg cu placere vaca occidentala.
    Efectul rau al globalizarii este ca occidentul se afla in proces de extinctie. Si sinucidere.
    Nu uitati: picatura chinezeasca … picura, incet dar sigur. Adica, prin 2031 partida se va termina fulgerator cu sah-mat.
    Ba, nu mai ardeti vreo carte ceva? Nu va supara vreun film de prin 1935?

  2. Sunt destule neamuri turcofone în Rusia, poate Erdogan reușește să le vorbească pe limba lor. Că europenii se înțeleg cu ei ca cu peretele.