G4Media.ro

Preşedintele Consiliului Județean Cluj propune intrarea în grevă a administraţiilor locale împotriva…

Preşedintele Consiliului Județean Cluj propune intrarea în grevă a administraţiilor locale împotriva bugetului de stat

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, le propune administraţiilor locale intrarea într-o grevă administrativă împotriva noii Legi a bugetului de stat, transmite Agerpres.

„Consider acest buget naţional ca fiind o răzbunare politică. De altfel, preşedintele PSD Liviu Dragnea a şi inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare. În această situaţie, fac apel la administraţiile publice locale care se regăsesc în situaţii similare nouă şi le propun intrarea în GREVĂ ADMINISTRATIVĂ, ca reacţie faţă de abuzurile noii Legi a bugetului de stat”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Alin Tişe.

Potrivit acestuia, „ultima soluţie în faţa noului buget de stat” este greva administrativă.

„Asistăm la un asalt fără precedent al PSD-ALDE la adresa consiliilor judeţene performante. Singurele informaţii la care avem acces indică o încărcare majoră a bugetului Consiliului Judeţean Cluj cu cheltuieli pe care nu le-am mai avut, iar capitolul investiţii este pus serios în dificultate. Aceste cheltuieli adăugate înseamnă aproximativ 35 de milioane de euro, sumă care, de fapt, nu se va mai putea regăsi în investiţii. Pentru noi, 35 de milioane de euro este dublul bugetului pe care anul trecut l-am avut la dispoziţie pentru drumuri judeţene”, menţionează Alin Tişe.

El susţine că „mecanismele de împărţire a bugetelor sunt total lipsite de transparenţă şi ne sunt refuzaţi toţi indicatorii necesari creionării bugetului judeţean, înainte de adoptarea de către Parlament a Legii bugetului de stat, fără vreo şansă pentru amendamente”.

Foto: Președintele CJ Cluj, Alin Tișe. Sursa: Inquam Photos / George Porcutan

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Începe distractia!!!

    • TREBUIE ,MUSAI FACUT CEVA!!! ALTFEL VA IAU DE FRAIERI!!!NISTE HOTI PATENTATI,NISTE MAFIOTI JEFUITORI,ISI FURA UNII ALTORA DE SUB NAS…DOAR ASTA STIU!!SA FURE SI SA FACA MISTO FARA MOTIV…DIN CLEPTOMANIE SI PROSTIE CRUNTA….

  2. E clar că Sultanul și Muftiul Șef au un cui împotriva anumitor consilii județene. Nu neapărat performante ci de altă culoare politică decât ciuma roșie.Dacă nu ai „nasul roșu”, nu primești buget. Bine. Dar atunci să nu mai plătească nici ei bani la bugetul național, să-l lase pe Drajnea cu taxele din Teleorman sau Vrancea .

  3. Sa înceapă!

  4. Dar cred ca cel mai benefic ar fi sa fiti demisi , respectiv exclusi , sa plecati in mediul privat .
    Are perfecta dreptate domnul Viorel Catarama cand afirma ca sunteti o parte a aristocratiei bugetare a Romaniei .

  5. Nu mai dați nici voi bani la capitala să vezi cum se schimba lucrurile, mama lor de banditi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.