G4Media.ro

Președintele american Joe Biden a informat NATO că racheta care a căzut…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Președintele american Joe Biden a informat NATO că racheta care a căzut în Polonia a fost o rachetă de apărare antiaeriană ucraineană (surse, NATO)

Președintele american Joe Biden a informat alianța că racheta care a căzut în Polonia, ucigând două persoane, a fost o rachetă de apărare antiaeriană ucraineană, transmite agenția Reuters, care citează o sursă din cadrul NATO.

Și ministrul belgian al Apărării a declarat că explozia care a ucis doi civili polonezi într-un sat din apropierea graniței cu Ucraina a fost probabil cauzată de unitățile de apărare aeriană ucrainene care au tras asupra rachetelor rusești care se apropiau.

„Loviturile cu rachete din Polonia de noaptea trecută sunt investigate pe deplin de serviciul nostru de informații, care este în strânsă legătură cu serviciile partenere din NATO”, a declarat Ludivine Dedonder într-un comunicat.

„Pe baza informațiilor preliminare disponibile, loviturile sunt, cel mai probabil, rezultatul sistemelor antiaeriene ucrainene care au fost angajate pentru a elimina rachetele rusești de pe cer.”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. nu sunt pe faza propagandistii sputnik?

 2. Cam ciudate directiile de deplasare, de parca Uraina este pozitionata spre nord -vest de Polonia?

  • Si au toate sistemele antiaeriene la granita cu polonia. Nu poti s iti inchipui ca racheta ruseasca trecuse de sitemele AA? Ai facut scoala cu ciuca generale? sau la A3 pe gaming?

 3. Rog activare Articol 5 NATO. Urgent!!!!!

  • De ce? Ucrainenii vă bat măr și fără NATO.

 4. Friendly fire, carevasăzică.

 5. S a incurcat Biden .
  Maine zice altceva!

 6. Mi-e milă de ucraineni! Săracii au căzut la mijloc fără să aibă vreo vină.