G4Media.ro

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că joi va avea o vizită oficială…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că joi va avea o vizită oficială la Chișinău: Reconfirmăm consolidarea relaţiilor bilaterale şi sprijinul pe care România îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru parcursul european

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, în şedinţa de Guvern, că joi va avea o vizită oficială în Republica Moldova. Reconfirmăm consolidarea relaţiilor bilaterale şi sprijinul pe care România îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru parcursul european, a precizat şeful Executivului, citat de News.ro.

„Mâine, împreună cu o echipă guvernamentală, vom efectua o vizită oficială în Republica Moldova”, a anunţat premierul.

Nicolae Ciucă a precizat că vor avea loc întâlniri bilaterale la nivelul preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, la nivelul omologului, premierul Dorin Recean, şi la nivelul preşedintelui Parlamentului moldovean, Igor Grosu.

„Este o vizită prin care reconfirmăm consolidarea relaţiilor bilaterale şi, desigur, este o vizită prin care reconfirmăm sprijinul pe care România îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru parcursul european”, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul Dorin Recean a venit în 1 martie în România, în prima sa vizită externă de la învestirea în fruntea guvernului Republicii Moldova.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Să plece că oricum stă degeaba pe-aici!

  2. Săraca Maia, de cate murdării trebuie să se atingă de dragul tarii sale…