G4Media.ro

Prefectul Toni Greblă cere puncte de prim ajutor în Capitală din cauza…

Prefectul Toni Greblă cere puncte de prim ajutor în Capitală din cauza caniculei/ Solicitarea, înaintată Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a cerut, miercuri, reprezentanţilor Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă să ia măsuri şi acţiuni specifice sezonului de vară, având în vedere că în perioada următoare vremea va fi caniculară. Prefectul cere amenajarea unor puncte medicale de prim ajutor şi de adăpostire a cetăţenilor, precum şi intensificarea controalelor în locaţiile în care se produc şi se comercializează produse alimentare perisabile şi verificarea sistemelor de aer condiţionat din mijloacele de transport în comun.

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a solicitat, miercuri, 22.06.2022, membrilor Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) să pună în aplicare planurile de măsuri şi acţiuni specifice sezonului de vară, având în vedere că, în perioada următoare, vremea va fi caniculară, conform prognozelor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunţă instituţia într-un comunicat.

Totodată, Prefectul Capitalei a cerut amenajarea unor puncte medicale de prim ajutor şi de adăpostire a cetăţenilor, semnalizate corespunzător şi dotate cu aer condiţionat şi apă potabilă. De asemenea, prefectul vrea intensificarea controalelor în locaţiile în care se produc şi se comercializează produse alimentare perisabile şi verificarea sistemelor de aer condiţionat din mijloacele de transport în comun.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Mana sus cei care au crezut ca in poza de la articol este Grebla!

  2. Desigur, contractul pentru punctele de prim ajutor va fi externalizat catre un SRL infiintat acum o saptamana, pentru doar 1 milion Eur punctul. Un chilipir!

  3. Vine zapada pana va treziti voi si luati masurile anti canicula. De rasul curcilor

    • totusi, care canicula???? ca ieri au fost 34+, dar azi-maine sunt sub 30. la ora asta arata 28. asta nu e canicula…