G4Media.ro

Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, infectat cu Covid-19. El a declarat că…

Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, infectat cu Covid-19. El a declarat că se simte mai bine

Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, este infectat cu noul Coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de către reprezentantul Guvernului în teritoriu. Dimian a explicat la Digi 24 că sâmbătă s-a simțit mai rău, dar că astăzi se simte mult mai bine. El a adăugat că este acasă în izolare și că luni ar urma să ajungă la spital.

„În cursul zilei de ieri am prezentat simptome uşoare specifice COVID-19 (febră 38º) şi am fost testat, iar rezultatul venit astăzi este pozitiv. Starea mea de sănătate este bună. Acum mă simt mai bine, față de cum m-am simţit ieri. Am încredere că mă voi vindeca rapid şi mă bazez pe profesionalismul cadrelor medicale buzoiene, care au fost ireproşabile pe întreaga perioadă în care au gestionat criza COVID-19. Mâine, voi fi supus unor investigaţii medicale extinse şi voi afla tratamentul care îmi va fi prescris”, a scris pe Facebook Leonard Dimian, prefeectul judeţului Buzău.
Dimian a mai spus că pe perioada cât va lipsi de la conducerea Prefecturii atribuţiile sale vor fi preluate de subprefectul Vasile Alecu.
„Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetăţenii din judeţul Buzau, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că şi în situaţia în care am încercat să respect cu stricteţe toate regulile de prevenire a infectării cu noul coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni! Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate!”, a mai scris Dimian pe reţeaua de socializare.
În judeţul Buzău au fost confirmate în ultimele 24 de ore 47 de cazuri noi de COVID-19 şi două decese, relatează news.ro
Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.