G4Media.ro

Precauții sanitare anti-covid inexistente la congresul PNL cu 5.000 de oameni de…

Precauții sanitare anti-covid inexistente la congresul PNL cu 5.000 de oameni de la Romexpo: controalele au dispărut imediat după începerea evenimentului

Accesul în sala principală de la Romexpo București, unde are loc congresul PNL, se face fără nici un control sanitar din partea organizatorilor după ora 11.00, când a început evenimentul.

Până la ora 11.00 au existat controale ale certificatului de vaccinare sau ale testelor negative prezentate de delegați, dar acestea au încetat imediat după începerea evenimentului.

Practic, după ora 11.00 oricine poate intra la Romexpo fără vreun control sanitar, iar în sală unii participanți nu poartă masca sanitară obligatorie sau o poartă incorect.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Regulile sunt pt plebea proastă

  2. Incredibil!!!!Nu se poate asa ceva!!!!! De cand e pandemia asta au fost reguli diferite pentru ei si alte reguli pentru populatie. Vai ce surpriza.

  3. Felicitari pe-ne-le, Covrigul se freaca pe antene de bucurie 😁

  4. Super-oamenii penelisti nu pot fi atinsi de bolile pwilimii votante. Si cand zic super-oameni ma refer si la delegații cu pamant sub unghii sau cu balegar pe talpi dar cu carnet de membru de partid.

  5. Asta e dovada cat de periculos e COVRIGU. Daca era asa de periculos ar fi suflat baietii si-n iaurt.

  6. sa faci ce zice popa, nu ce face popa…

  7. Pt prostimea naiva si credula mereu vor fi reguli,pt scursurile,hotii,interlopii,infractorii din politica niciodata ca ei au doua perechi de c-aie si sunt jmecheri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.