G4Media.ro

Ponta: Cu banii plătiți către spitale din străinătate în ultimii 8 ani…

Sursa foto: captură video

Ponta: Cu banii plătiți către spitale din străinătate în ultimii 8 ani se puteau face secții de arși și nu s-au făcut din cauza celor ca Drulă și Cioloș / Vlad Voiculescu: Domnul acesta care a lăsat tineri să moară prin mândria și anti-occidentalismul domniei sale repetă măgăriile de la Colectiv

Victor Ponta, consilier al premierului Marcel Ciolacu, i-a acuzat, luni, pe Dacian Cioloș, Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu că „au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la «Colectiv» si au făcut zero paturi pentru arși” și spune că aceștia ar trebui să fie la închisoare. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a replicat că „omnul acesta care a lăsat tineri să moară prin mândria și anti-occidentalismul domniei sale și a celor cu care s-a însoțit repetă acum măgăriile de la Colectiv: că oricine cere transferul pacienților mari arși în străinătate este vândut străinilor”.

„Drula , Vlad Voiculescu , Ciolos si toata gasca lor de hoti si incompetenti ar trebui sa fie la inchisoare deja ! Au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la “Colectiv” si au facut ZERO paturi pentru arsi – ba chiar au facut plangeri penale contra doctorilor de la “Urgenta – Floreasca” care incercau sa faca o Sectie moderna! Ei stiu sa ia banii romanilor si sa ii dea in Strainatate , la tot felul de “stapani” ai lor ; cu banii platiti catre spitale din Strainatate in ultimii 8 ani se puteau face sectii de arsi in toate marile centre medicale din Romania – si NU s-au facut din cauza celor ca Drula si Ciolos ! Acum Ciolacu trebuie sa se lupte cu ce au lasat ei – vorbe goale si acuzatii ! Daca le spun adevarul se supara – asa ca o sa-l mai spun! NU am vorbit si NU vorbesc acum in calitate de consilier al cuiva – doar de cetatean satul de acesti “vanduti” care ne dau lectii si, de fapt, ne iau banii si ne omoara!”, a scris Victor Ponta, luni, pe pagina sa de Facebook.

„Domnul acesta care a lăsat tineri să moară prin mândria și anti-occidentalismul domniei sale și a celor cu care s-a însoțit repetă acum măgăriile de la Colectiv: că oricine cere transferul pacienților mari arși în străinătate este vândut străinilor”, a replicat Vlad Voiculescu tot pe Facebook.

„Și ca nemernicia să fie deplină și în formă continuată peste ani încearcă să își servească și noii stăpâni găsind vinovații «pentru inexistența centrelor de arși: pacienții de la Colectiv care au cheltuit prea mulți bani pentru tratamentul în străinătate». Și, desigur, USR… cum altfel?”, a adăugat Voiculescu.

Fostul ministru USR spune că nimeni nu a construit niciodată un centru de arși cu nici 2 milioane de euro, iar „banii disponibili pentru infrastructură sanitar nu au fost niciodată în ultimii opt ani problema în domeniul sănătății. Voința și capacitatea guvernelor a fost”.

„Dosarul penal la care se referă Ponta este dosarul de la Floreasca pentru barocameră și pentru secția aceea care nu a putut fi folosită la Colectiv deși fusese plătită cu mult timp în urmă și de mai multe ori inaugurată de Bănicioiu (probabil împreună cu consilierul său de atunci, domnul Rafila). Strategia avocaților care apărau partea acuzată a fost genială au cerut audierea tuturor miniștrilor din ultimii 20 de ani și ea încă câtorva zeci de martori. Înainte să se termine toate audierile, judecătorul a ieșit la pensie și a început totul de la zero. Apoi faptele s-au prescris. Justiția a rămas și în acest caz oarbă și proastă”, mai precizează Vlad Voiculescu.

Acesta publică și situația alocărilor din perioada 2017-2021.

May be an image of blueprint and text that says "Alocări fonduri: 2016 Nr.crt. Numele prenumele Situație plăÈi străinătate răniți accident Colectiv sume aprobate 01.01.2016 30.06.2021 2017 aprobata 2018 Suma 2019 Suma TOTAL 2020 Suma 30841,00 2021 Valuta Suma 478911,77 20504,00 2300000 RON Sumă Valuta USD 20420 66633,57 6000,00 Valuta 390606,75 339276,28 Valuta RON EUR RON 2017 2018 RON EUR SEK LEI 5625 Alocări bugetare și execuție Program Acțiuni Prioritare Arsuri 2017 -2021 2019 SEK EI 2305625 Nu existat alocare bugetară 9.336.000 RON alocați 9.011.000 RON executie 8.964.000 RON alocați 8.429.000 RON execuție 7.570.000 RON alocați 7.082.000 RON execuție 7.570.000 RON alocați 2020 2021"

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Ati auzit, da? Usl la butoane de 33 de ani, de vina pt tot raul din tara asta sunt drula, ciolos…usr.

 2. De nesimțiți cu tupeu ca Ponta nu scăpăm niciodată.

 3. Avem un Nozocomial din specia „Dottore di catania” cu ce chimical putem scapa de Nozocomial ?

 4. și banii care i-ai primit când te împopoțonai cu titlul de doctor?
  i-ai înapoiat vreodată ,mickey ?

 5. În dosarul său penal de corupție (servicii avocățești prin coruperea șefilor de la Complexul Turceni-Rovinari) a intervenit prescierea faptelor și au fost achitați și el și Dan Șova. Justiția și oarbă și proastă ? Sigur că da.

 6. Bre, Victoraș, în locul tău, nici ca simplu cetățean n-aș deschide gura să fac vreo paralelă între cele două.

 7. Puie Monta acest prostovan adus de tata socru în politică ca altundeva nu -l primește nimeni( dovada ultimii ani după ce a fost făcut de ospătarul Dragnea ) ține morțiș să demonstreze cat de prostovan e . El de fapt s-a întors să-l distrugă pe premierul “ vorbe nu fapte “ .

 8. Și nu mai cenzurați bre G4 ca “ prostovan “ nu e jignire . Păi am învățat de la nea Nelu !

 9. Credeam că evoluam și noi și facem altfel de politică, ne întoarcem în timp, iar cu Ponta și tupeul lui de cârlan.

  PSD omoară bătrâni în azile, omoară tineri pe străzi, arunca oameni în aer în propria curte și acești tupeiști vad vinovați în alții.

  Tupeul PSD-ist e fără margini și-au creat partid de rezerva, vezi AUR și un fel de Luțu al lui Becali in PNL și singura grija a PSD sa dea în USR, singura lor amenințare reală, singura opoziție la PSD care acum e PSDNL și AURUDMR.

 10. Mi se pare mie sau lui Ponta ii este dor de Puie Monta ? !
  Dacă nu e asta atunci e de o ticăloșie care ar face sa pălească orice dictator din orice timp. O infecție de individ !

 11. Redacția, de ce nu ne lăsați să-l in. jur.am puțin pe buratino?

 12. A plagiat perfect ranjetul lui Iliescu.

 13. Astea sunt ultimele zbateri ale unui politician esuat si expirat. Incercari de a reanima o cariera si asa mizera, presarata cu coruptie, incompetenta, minciuna, ipocrizie ale unui politruc infect.

 14. Cercel si Rafila, marii dregători in jilțul de directori.