G4Media.ro

Pompeo, după votarea unei rezoluţii ONU care condamnă rasismul: Decizia Consiliului de…

Sursa foto: Captură video New York Times

Pompeo, după votarea unei rezoluţii ONU care condamnă rasismul: Decizia Consiliului de a vota ieri o rezoluţie axată pe poliţie şi rasism în Statele Unite îl trage şi mai jos

Secretarul de stat al SUA Mike Pompeo a criticat vehement sâmbătă ”ipocrizia” Consiliului pentru Drepturile Omului al ONU, care a votat cu o zi înainte o rezoluţie condamnând rasismul sistemic şi violenţele poliţiei, relatează AFP.

„Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU, din care face parte Venezuela, şi recent Cuba şi China, a fost întotdeauna şi rămâne un refugiu pentru dictatorii şi pentru democraţiile care îi tolerează”, a declarat secretarul de stat.

„Decizia Consiliului de a vota ieri o rezoluţie axată pe poliţie şi rasism în Statele Unite îl trage şi mai jos”, a adăugat responsabilul american.

Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a adoptat în unanimitate, vineri, la Geneva, o rezoluţie ce condamnă rasismul sistemic şi violenţa poliţiei, după o dezbatere istorică şi după înlăturarea unei menţiuni ce viza în mod specific Statele Unite, notează France Presse.

Rezoluţia, prezentată de ţările africane în cadrul unei reuniuni de urgenţă convocată după moartea afro-americanului George Floyd în Statele Unite şi după protestele masive împotriva rasismului din întreaga lume ce au urmat, a fost adoptată prin consens de acest organism al ONU din care Washingtonul s-a retras în 2018.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. ONU e “organizatia” aia “care” împarte “locuri” pe baza “de” invitații la “concerte” cu U2 și “Celine Dion”? Ne-am “lamurit”! Tam-tam pentru “un” talhar “drogat și negru”. Pentru “cazul” Caracal nu a mai dat nimeni “rezoluție”.

  • Bine zis! Bad@ e adevărat ca ai fost la sparanghel in Germania la ordinul lui bos iohanis? Cum merge pasatul ăla? E din 2002? Are închidere? Dar aer?!baga viteza?

  • Băi, @Scaraoțchi-fake,
   Unii mai și muncim, la sparanghel sau pe unde mai e nevoie, că nu putem trăi toți din furat, așa cum trăiți voi la PSD…!

  • Mai ușor cu munca bai, Scaraoțchi ca ai făcut bătături in genunchi.

 2. n-aveti voie sa criticati administratia Trump, ei sunt sfinti, a se vedea zecile de infractiuni comise de trump, acoperite de senatul republican si de AG Bill Barr, precum si concedierea a 4 inspector general, unul dintre ei pentru a acoperi infractiunile lui Pompeo

  sfinti, nu altceva!

  • Esti un trol transgender de la usr. Ii lustruiesti stromeleacul lui barna

  • usr nu-si permite troli, e un partid mic, nu are vastele resurse ale pesedeului care angajeaza genii ca tine

   la ce primarie lucrezi?

  • Barna fura bani de la ue. Lucrez la primăria aia unde usr nu o sa ajungă niciodată.

  • Băi Bad@,
   Pizideii ăștia ca tine trebuie trimiși la reeducare prin muncă pe la Treblinka.

  • Bad@ lucreaza undeva la naiba-n praznic unde singura industrie locala e furtul din padure

  • Gelulache? Antifa much?

  • TDS is real:) nu sunt sigur dacă va câștiga Trump, dar dacă obține al 2-lea mandat o sa am parte de 4 ani de lacrimi și isterii leftiste. Comedie gratis. Foarte amuzant. Auzi acolo, ONU critica și baga o rezoluție. Au făcut și ei ceva… Oare au pus pe Twitter și Facebook sa vadă câte like uri și inimioare primesc?

 3. Avertizment și pentru numitul Iohannis care a cerut structurilor rasiste române să rezolve fetița rroma Sorina cat mai repede…Noaptea a fost expatriată in SUA…

 4. Asa bai Pompatule numai SUA are voie sa critice dusmanii nedemocrati prin ONGurile lor de rahat!

 5. Sa iasa SUA si din ONU.
  Sa ramana numai in organizatiile lu’ Trump !