G4Media.ro

Poliţiştii locali din Sectorul 6 vor fi dotaţi cu camere video: ”Datele…

Close-up of police body camera

Poliţiştii locali din Sectorul 6 vor fi dotaţi cu camere video: ”Datele astfel culese vor fi analizate pentru a le îmbunătăţi munca”

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 va achiziţiona 98 de camere audio-video portabile de tip body-cam, şapte dispozitive de încărcare şi sincronizare şi un kit accesorii de identificare şi distribuire, anunță Agenția de presă Rador.

Aparatura va ajunge în dotarea poliţiştilor locali, astfel că fiecare agent care va pleca pe teren va purta asupra lui câte o cameră. În felul acesta, oamenii legii vor avea posibilitatea să înregistreze orice abatere săvârşită pe spaţiul public, dar şi discuţia dintre ei şi cetăţenii sancţionaţi.

„Am încredere că reforma din Poliţia Locală a Sectorului 6 merge în direcţia corectă! Una dintre măsurile care-i vor responsabiliza pe poliţiştii, dar şi pe cetăţenii care intră în contact cu poliţiştii locali, este dotarea acestora cu camere video de tip body-cam. În acest sens, am lansat pe 15 noiembrie o licitaţie pe SICAP privind achiziţionarea a 98 de dispozitive de înregistrare audio-video portabile de tip body-cam, ce urmează să fie folosite de agenţi. Mai mult, acestea vin şi cu o serie de accesorii utile muncii în teren. Datele astfel culese vor fi analizate pentru a îmbunătăţi munca poliţiştilor locali din Sectorul 6”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Valoarea totală estimată a acestor dispozitive este de 477.000 lei, cu TVA.

Sursa foto: garanteprivacy.it

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Mai bine ii mai trimiteti la scoala si la sala de forta. Din pacate ii strange cascheta si camasa…..rar asa exemplare…

 2. Aici sunt banii de pensii. Normal că se va crea un montaj şi un diferențial şi mai mare de putere, asta e, schimbăm prefixul la facturile pentru serviciile firmelor de avocatură.

 3. E Candid Camera cu gardieni publici! Hai sa auzim toate balbele lor de agramati!

 4. Soldati Universali sectorul 6

 5. Body cam-ul ar fi util si pt militia nationala, sunt si acolo niste specimene venite direct din jurasic, nu mai zic ca ar ajuta si la probarea unor abateri ale ambelor parti.

 6. Pentru jandarmi e chiar obligatoriu……ghiogarii aia trebuiesc neaparat supravegheati video, cam toate actiunile lor bat spre golanie de cartier.

  • Mă opun ca deținuții să aibă acces la internet! Uitați numai câți își varsă supărarea pe cei care i-au băgat la pârnaie!

 7. Ar trebui implementat la orice organ de politie, la jandarmi.
  Asa o sa aiba si ei piedici sa faca abuz, dar fiind Romania o sa acuze mereu ca nu sunt functionale:)))