G4Media.ro

Polițiști rutieri din Bulgaria și România au început verificări comune pentru consum…

Sursa Foto: Twitter

Polițiști rutieri din Bulgaria și România au început verificări comune pentru consum de alcool si droguri, depășiri neregulamentare și starea tehnică a mașinilor

Practica desfășurării activităților de control comun al echipelor bulgaro-române de poliție rutieră continuă, a anunțat Ministerul de Interne de la Sofia, transmite 24Chasa, citată de Rador.

Scopul este consolidarea măsurilor de securitate, împiedicarea, prevenirea accidentelor pe drumuri. Inspecțiile, care au început de săptămâna aceasta, sunt concentrate în zonele de frontieră ale Bulgariei și României, stabilite în baza datelor din ambele țări privind traficul intens preconizat al cetățenilor români și bulgari și al celor care tranzitează către Republica Grecia. Acestea vor fi efectuate cu o mașină de poliție, dotată cu sistem de înregistrare video și audio.

În cadrul activității de patrulare se va efectua un control sporit pentru stabilirea încălcărilor pentru depășiri necorespunzătoare, consum de alcool și substanțe stupefiante, folosirea centurilor de siguranță și a sistemelor de siguranță pentru copii, valabilitatea actelor șoferilor pentru conducerea vehiculului, asigurări obligatorii, starea tehnică a autovehiculelor, precum și cazurile de transport de persoane cu acte de rezidență în neregulă.

Sursa: 24chasa/ Rador/ Traducerea: Mirela Petrescu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter