G4Media.ro

Poliţia Moscovei anunţă că va reprima orice manifestaţii pro-Navalnîi, calificate drept ilegale…

captura

Poliţia Moscovei anunţă că va reprima orice manifestaţii pro-Navalnîi, calificate drept ilegale de Kremlin / Echipa disidentului rus a lansat un apel la proteste pentru sâmbătă, în mai multe orașe din Rusia

Poliţia din Moscova a atenţionat vineri că orice manifestaţie ilegală ”va fi reprimată”, cu o zi înainte de manifestaţiile neautorizate anunţate în Rusia pentru susţinerea opozantului Aleksei Navalnîi, plasat în arest, şi pe care Kremlinul le-a calificat drept ilegale, informează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

„Orice tentativă de a organiza un eveniment public neautorizat şi orice acţiune provocatoare vor fi considerate o ameninţare la adresa ordinii publice şi vor fi reprimate fără întârziere”, a anunţat poliţia capitalei ruse, cu referire la „acţiunile ilegale prevăzute să aibă loc pe 23 ianuarie 2021”.

La rândul său, Kremlinul a declarat că manifestaţiile de protest convocate pentru sâmbătă pentru a cere eliberarea lui Aleksei Navalnîi sunt ilegale şi promovate de persoane pe care le-a calificat drept nişte „provocatori”.

Echipa lui Navalnîi, plasat în arest cel puţin până la 15 februarie şi vizat de multiple proceduri judiciare, a lansat un apel la proteste pentru sâmbătă, în 65 de oraşe ruse, pentru a cere eliberarea opozantului.

Navalnîi a fost arestat duminică seara la punctul pentru controlul paşapoartelor de pe aeroportul Şeremetievo din Moscova, după ce a revenit de la Berlin, unde fusese spitalizat din august anul trecut din cauza otrăvirii cu agentul neurotoxic Noviciok.

Sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. pentru spalatii pe creier care tipa dictatura atunci cad trebuie sa poarte masca:
  – dictatura este atunci cand dreptul garantat la protest si opinie este ingradit!

  • Aveau unii si altii vorbe despre mine, ca nu ma pricep la gaze naturale, ca iau spaga pentru tata. Dar America e o tara libera, asa ca am dat dreptul deplin la opinie lui Zuckerberg si Dorsey.

 2. Putin se teme de o lovitura de stat mai rau ca Dancila.

 3. Sa speram ca dictatorul nu mai impusca oamenii in gat. De impanzit capitala cu 25 de mii de soldati e clar ca nu se va mai lasa – a prins gust.

 4. E greu de crezut că rușii pot fi transformați in nordcoreeni, aplaudaci si pimpalaci… Ca sau tocat banii din buzunarul fiecărui rusnac pe ”imajinea” de sfânt a lui Mandela de la Kremlin asta nu e ceva nou …. Rușii nu cred că sau născut pentru a fi sclavi pe viață ..culmea in genunchi in fata unui …rus mongoloid .

 5. Navalnîi este un rus curat ce vrea țara inapoi de la un mongol.

 6. Militia kremlinului vrea sa bage spaima in cetateni sa nu iasa la protest.
  Filmuletul despre coruptul putin a ajuns la 58 milioane de vizualizari. Recordul recordurilor.
  Sambata va fi interesant. Vom vedea daca au rusii curaj sau dictatura va omori proprii cetateni.

 7. Bate la ei ca la fasole pt insurecție