G4Media.ro

Poliția din Vietnam a confiscat 345.000 de prezervative folosite, care erau curățate…

Poliția din Vietnam a confiscat 345.000 de prezervative folosite, care erau curățate și revândute ca noi

Poliția din Vietnam a confiscat aproximativ 345.000 de prezervative folosite, care erau curățate și revândute ca fiind noi, a transmis mass-media locale, citate de Reuters.

Televiziunea de stat de la Hanoi a arătat imagini cu zeci de pungi mari care conțin prezervative folosite, împrăștiate pe podeaua unui depozit din provincia sudică Binh Duong.

Poliția a relatat că pungile cântăresc peste 360 de kilograme, echivalentrul a aproximativ 345.000 de prezervative.

Proprietarul depozitului a declarat că a primit prezervativele de la o persoană necunoscută, iar o persoană reținută în momentul perchezițiilor a spus că prezervativele folosite erau mai întâi fierte în apă, apoi uscate și remodelate pe un falus de lemn înainte de a fi reambalate și revândute.

Femeia reținută a declarat că a primit 0,17 dolari pentru fiecare kilogram de prezervative reciclate.

sursa foto: Captură video VTV via CNN

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Greta e multumita de aceasta reducere a consumului, pentru ca numai asa microparticulele nu mai obtureaza spatiul verde.

  In general, tinerii din generatia noastra nu mai simt nevoia sa sa posede prezervativul, ci merg pe inchiriere sau sharing. La fel fac si cu nevasta.

 2. În condițiile în care prezervativele sunt destul de ieftine vă dați seama cât de săraci sunt oamenii care se pretează la așa ceva?
  0. 17$/kg ?! Really? ? Într-un kilogram sunt mii de bucăți, te apucă damblaua cu ele…

  • In conditiile in care Vietnamul nu are presa libera nici macar cat SUA, va dati seama cat de creduli sunt aia care iau stirea asta de buna?

  • Daca faci un calcul simplu 345.000 / 361 = 955 bucati. Sunt folosite, deci mai grele decat cele noi 🙂

  • Ai împărtit bucați la kilogame și ți-a rezultat bucăți. Stai prost cu logica

  • Pai,chiar sunt ieftine?Mie nu imi par…

 3. De unde comanddi ru un kil?

 4. Da’ reșapate e acceptate?

 5. Fake news.
  E mai ieftin sa produci un prezervative decât sa îl reciclezi.
  Pentru aducere aminte a existat și găina care a născut pui vii http://valeriusaharneanu.com/wp-content/uploads/2018/09/G%C4%83ina-EVZ-390.jpg

 6. Asta arată in ce hal a ajuns omul, omenirea si ce sunt dispusi unii să facă pentru bani. Omul s-a degradat atât fizic, mental, dar mai ales psihic. Pentru ca trebuie să fii degradat psihic ca să faci asa ceva. In primul rând cel care a luat decizia si apoi cei din jurul lui care i-au dus la îndeplinire dorința de psihopat. Omenire bolnavă la cap, asa cum sunt mulți alții. Si este o degradare accentuată si accelerată. Pare si ireversibilă pentru majoritatea dintre ei. Irecuperabili. Mai crede cineva că ne mai facem bine? Asa în general vorbind 😕

  • Nope, asta este prețul avansului medicinei, rămân în viață până la vârsta la care-și duc genele mai departe, toți defecții. Dacă erau condiții mai grele de viață, nu reușeau și nu deveneau majoritari. Acum ei votează, decid și trasează parcursul omenirii…către dezastru.

 7. V-ati gandit poate ca acum 40 de ani acceasi procedura ar fi avut mare success in Romania lui Ceuasescu? Si nu e numai vorba de pret asa cum credeti, ci mai ales cu faptul ca nu se gaseau.

  • Erau manusi de latex care se trageau separat pe fiecare deget…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.