G4Media.ro

Peste 300 de timișoreni au depus cereri de debranșare de la Colterm…

Sursă foto: Colterm / Facebook

Peste 300 de timișoreni au depus cereri de debranșare de la Colterm / Numărul e de așteptat să crească după ce iarna trecută abonații au suferit de frig

Peste 300 de timișoreni au depus, până acum, solicitări de debranșare de la sistemul centralizat de încălzire, anunță Agenția de presă Rador.

Este de așteptat ca numărul lor să crească, având în vedere că iarna trecută, abonații Colterm au suferit de frig după ce, inițial, furnizarea căldurii și a apei calde au fost oprite complet, iar ulterior, la parametrii reduși.

În încercarea de a nu-și pierde clienții, societatea de termoficare din Timișoara anunță diverse investiții în sistem și a început să facă stocuri de combustibil pentru iarna viitoare.

În depozite există, deocamdată, 6.200 de tone de cărbune, în condițiile în care se estimează că necesarul pentru asigurarea căldurii către cei aproximativ 50 de mii de abonați – persoane fizice și instituții publice – este de 250.000 de tone.

Sursă foto: Colterm / Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Fritz plătește datoriile Colterm acumulate de Robu din 2014.

  2. Socotind dupa numarul celor ce au depus cererile imi pare ca timisorenii inteligenti sint pe cale de disparitie . Oamenii intregi le cap nu stau conectati la sisteme ale furtului .