G4Media.ro

Peskov: Ordinul de retragere din Kiev a fost dat ”ca semn de…

Sursa foto: FADEL SENNA / AFP

Peskov: Ordinul de retragere din Kiev a fost dat ”ca semn de bunăvoință”  / A precizat că Zelenski e recunoscut de Rusia ca președinte al Ucrainei  

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, Dmitri Peskov, susține că retragerea armatei ruse din zona Kiev vine ”ca un semn de bunăvoință”, pentru a crea un cadru propice negocierilor de pace, anunță Izvestia.

Ordinul de retragere a trupelor din regiunea Kiev a fost dat ca „un semn de bunăvoință pentru a crea condiții favorabile negocierilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, miercuri, în cadrul unui interviu acordat unui jurnalist de la postul de televiziune francez LCI.

În același timp, el a precizat că Rusia îl va recunoaște pe Vladimir Zelenski ca președinte al Ucrainei .

„Dacă există negocieri între delegațiile ruse și ucrainene, atunci ar trebui să existe o întâlnire la nivel înalt între Vladimir Putin și Vladimir Zelenski”, a spus Peskov.

Săptămâna aceasta, președintele Ucrainei a semnat un decret prin care se creează o delegație pentru a negocia cu Rusia garanțiile de securitate. După cum se indică în document, liderul fracțiunii partidului pro-prezidențial Servitorul Poporului din parlamentul ucrainean, David Arakhamia, a devenit șeful delegației.

În plus, Zelenski a spus că Ucraina este interesată de o soluționare diplomatică a diferendelor cu Federația Rusă.

Pe 31 martie, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunțat că este gata să organizeze discuții între cei doi președinți. Apoi, Peskov a precizat că este prea devreme pentru a vorbi despre întâlnirea propusă dintre Putin și Zelenski în aprilie.

Sursa foto: FADEL SENNA / AFP

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. vai domnu peskov dar nu trebuia !

 2. Tot în semn de bunăvoință au făcut ce au făcut la Bucha. Au aceeași mentalitate, sadism și cruzime la fel ca acum 60 și ceva de ani.

 3. Sunt pâinea lui Dumnezeu rușii ăștia, noi nu-i înțelegem 😂

 4. Rusia și putin să binevoiască să crape! :)))))

 5. ” .. semn de bunăvoință”, ahh ce dragut, deci nu are vreo legatura cu faptul ca au fost bubuiti de si fumul s-a plictisit =))

 6. Masacrul ramas in spate si sutele de blindate rusesti distruse arata ca bunavointa voastra se traduce in neputinta si crima.

 7. EU CRED CA E INFRANGERE MARE PT RUSI DE AIA SAU RETRAS DE LANGA KIEV,CE VRAJEALA CICA BUNAVOINTA,SI RUSIA NU SPUNE CATI SOLDATI RUSI AU MURIT IN UCRAINA,SOLDATI TINERI FARA EXPERIENTA,UNII NICI NU STIE SA TRAGA CU ARMA.

 8. sarumana tovarasu peskov… o sa va dea satana un loc bun in iad… atata generozitate merita

 9. sarumana tovarasu peskov… atata generozitate… o sa va puna sarana intr. un loc mai bun

 10. Ruși ăștia sunt o nație arhaică si înapoiată trebuie mutați in siberia pe toții !

 11. Sa te ferească Dumnezeu de bunăvoința rușilor! Mai bine lipsa !