G4Media.ro

Persoanele care vin din India nu pot intra în Marea Britanie, conform…

Persoanele care vin din India nu pot intra în Marea Britanie, conform unei decizii a Guvernului menite să contracareze infectarea cu noua tulpină indiană de Coronavirus

Guvernul britanic a interzis intrarea în Regatul Unit a persoanelor care vin din India din cauza unei agravări a pandemiei în această ţară, fiind permis doar accesul rezidenţilor britanici, care vor trebui să plătească pentru carantină la hotel, relatează Agerpres, conform AFP.

Ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, a precizat în Camera Comunelor că 103 cazuri de infectare cu tulpina indiană au fost identificate în Regatul Unit, ”dintre care marea majoritate au legături cu călătorii internaţionale şi au fost detectate prin testele noastre la frontieră”

El a explicat că probele au fost analizate pentru a vedea dacă această nouă tulpină are ”caracteristici îngrijorătoare”, cum ar fi rezistenţa la vaccin.

”După ce am studiat datele, şi ca măsură de precauţie, am luat decizia dificilă, dar vitală, de a plasa India pe lista roşie”, începând de vineri dimineaţă, a declarat ministrul britanic. Această decizie obligă orice rezident britanic şi irlandez care intră în ţară să respecte o carantină de zece zile într-un hotel pe propria cheltuială.

Din cauza situaţiei din India, premierul Boris Johnson a anulat o călătorie planificată pentru sfârşitul lunii aprilie în această ţară, fiind prima sa vizită bilaterală majoră de la venirea la putere, au anunţat luni serviciile sale.

Sursa Foto: indianexpress.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. O decizie venita tarziu, Anglia e plina de indieni, dar au votat brexitul ca sa scape de romani si bulgari ca cica ar fi „gypsies” :))

  2. si daca declara ca vine din UE? adica cumpara bilet de avion spre Berlin si dupa Londra ? ce le face?

    • Se mai uita si la fețele lor, ce sa faca. Poti scoate omul din India dar India din om….niciodata.

  3. Romania va analiza rata de transmitere din India si va analiza daca se impune (clar ca nu…) adaugarea pe lista galbena. Cum nu secventiem decat prostia, asteptam sa vedem ce fac ceilalati, si, dupa ce e clar ca trebuia inchis, spunem ca oricum va trece si variata asta…

  4. da’ pakistan & bangladesh e ok?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.