G4Media.ro

Percheziții în Arad la o companie care ar fi falsificat documente pentru…

Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Percheziții în Arad la o companie care ar fi falsificat documente pentru a câștiga o licitație de deszăpezire pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi/ Prejudiciu estimat la peste 30 de milioane de lei

Zece percheziţii au loc joi într-un dosar în care o societate comercială este suspectată că ar fi falsificat documente de participare la o licitaţie pentru a câştiga un contract de deszăpezire pe mai multe loturi de drumuri naţionale şi autostrăzi. Prejudiciul este estimat la peste 30 de milioane de lei, transmite News.ro.

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, efectuează 10 percheziţii, în judeţul Arad”, anunţă IGPR.

Activităţile se desfăşoară la sediile şi punctele de lucru a două societăţi comerciale, precum şi la sediul unei instituţii locale, în vederea ridicării de probe, pentru documentarea şi probarea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, tentativă la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Din cercetări, a reieşit că o societate comercială ar fi participat la o licitaţie organizată de o instituţie, unde ar fi depus mai multe înscrisuri false, în vederea câştigării unui contract de deszăpezire pentru mai multe loturi de drumuri naţionale şi autostrăzi, cauzând un prejudiciu de 30.247.825 de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. „Unde ar fi depus mai multe înscrisuri false”
    Putem sa facem o lista cu institutiile statului care elibereaza contra cost autorizatii unor firme private pe baza inscrisurilor depuse?
    Putem sa pornim de la cazul Hexipharma… înscrisurile erau false?
    De fapt la noi nu functioneaza lucrurile la baza: acolo in laborator, pentru ca exact ca in cazul bnr și calitatea e „păzită” de un cerberbeq

  2. Munca este pentru fraieri,slogan de țară.