G4Media.ro

Pele, fericit după finala Campionatului Mondial: „Ce cadou a fost să urmăresc…

sursa foto: Facebook\ Pelé

Pele, fericit după finala Campionatului Mondial: „Ce cadou a fost să urmăresc acest spectacol pentru viitorul sportului nostru/ Diego zâmbeşte acum”

Singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970), „Regele” Pele i-a felicitat pe Lionel Messi şi Kylian Mbappé după incredibila finală a Cupei Mondiale, câştigată de Argentina împotriva Franţei. „Diego zâmbeşte acum”, a mai scris Pele, referindu-se la Diego Maradona, care s-ar fi bucurat pentru succesul Argentinei, transmite News.ro.

„Astăzi, fotbalul continuă să-şi spună povestea, ca întotdeauna, într-un mod pasionant. Messi a câştigat prima sa Cupă Mondială, aşa cum a meritat parcursul lui. Dragul meu prieten Mbappé a marcat patru goluri în finală (trei în 2022, unul în 2018). Ce cadou a fost să urmăresc acest spectacol pentru viitorul sportului nostru. Şi nu pot să nu felicit Marocul pentru campania incredibilă. E grozav să vezi Africa strălucind. Felicitări Argentinei! Diego zâmbeşte acum”, a scris Pele pe Instagram.

Pele a urmărit finala din spital, unde este internat din 30 noiembrie pentru o infecţie cauzată de contaminarea cu Covid-19.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...