G4Media.ro

Patriarhul Serbiei anunță că se roagă la slujba de Crăciun pentru Novak…

sursa foto: Facebook/ Novak Djokovic

Patriarhul Serbiei anunță că se roagă la slujba de Crăciun pentru Novak Djokovic: ”Mult iubitul Nole, greutățile din acest Crăciun mâine vor mai fi doar o umbră palidă”

Serbia, care sărbătoreşte vineri Crăciunul ortodox pe stil vechi, se roagă pentru Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul profesionist şi deţinătorul trofeului la Australian Open, a scris Porfirije, patriarhul Bisericii Ortodoxe a Serbiei, pe profilul său de Instagram, transmite EFE.

”Pentru tine se roagă, aşa cum te rogi tu pentru noi, milioane de sârbi ortodocşi”, a scris înaltul prelat sârb, care l-a asigurat pe ”mult iubitul Nole” că ”greutăţile şi provocările cu care se confruntă de acest Crăciun, zi plină de bucurie, mâine vor mai fi doar o umbră palidă”.

Djokovic, care a primit o derogare medicală pentru a participa la Australian Open, aşteaptă într-un hotel din Melbourne alocat solicitanţilor de azil un răspuns la recursul său, după ce viza lui a fost anulată de autorităţile australiene la intrarea în ţară, pe motiv că documentele lui ar fi fost insuficiente pentru a-i permite accesul în ţară fără a fi vaccinat împotriva coronavirusului.

Creştin ortodox declarat, Novak Djkovic şi-a descris joi starea spirituală într-un mesaj pe care l-a trimis de la hotelul din Melbourne fratelui său Djordje şi pe care acesta din urmă l-a dezvăluit mass media sârbe.

”Dumnezeu le vede pe toate, etica morală drept cel mai important ideal este steaua care conduce spre măreţie spirituală. Binele meu este spiritual, în timp ce al lor este doar material”, i-a scris tenismanul fratelui său.

Tatăl tenismanului sârb, Srdjan Djokovic, a ajuns chiar să-l compare pe Novak cu Iisus şi a dat asigurări că fiul său este ”luminiţa de la capătul tunelului care nu va fi stinsă de oligarhia politică” occidentală.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Novak Djokovici

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

24 comentarii

 1. RESPECT, Nole!!!

 2. Doar de o singura doza am nevoie, si aia sa fie din piele si sa-mi fie injectata intre b_uci.

 3. Niște intervenții pline de „conținut” ați publicat până acum și a mea așteaptă (mult și bine, cred, moderare)

 4. Prostul ăla de Cîțu o caută în continuare cu lumânarea!

 5. Doar de o singura doza am nevoie, si aia sa fie din piele si sa-mi fie injectata intre b_uci cu limba lu’ Draggy!

 6. Ce nu inteleg Șoșo carii ăștia???? Nu ești vaccinat nu circula, stai acasă, mai ales la un nivel asa ridicat . O fi el nr1 dar pe teren ca în rest este prafao .

  • Și în sudul sua acum cinzeci-șaizeci de ani. Stăteai în spatele autobuzului, la hotel special, buda și cișmea dedicate… așteptăm și kkk în curând

 7. Eu zic sa faca doliu national pentru sosocul asta!

  • Doar ptr o lege dată de unii când li se năzare, orice om poate păți la fel sau mai mult

 8. Patriarhul la fel ca Nole cu idei putine si proaste !

 9. Nole a mai spus ca moleculele de apa simt starea ta de spirit si se purifica din aceasta cauza. No comment.

 10. Exact. D-zeu le vede pe toate. Mai ales când închipuiți isi proclama sau compara progeniturile cu Iisus pe Pământ. Nu pare o mică blasfemie pentru un creștin-ortodox sa declare așa ceva?

 11. „Spontan”, ne-am mai spăla rușinea din anii 90 cu raidurile nato.

 12. Ne-ar prinde bine dacă și la noi Daniel s-ar ruga pentru Simona. Are mare nevoie.

 13. Sa ceara ajutorul lui Teodosie de la constanta sa dea cu ei de pământ.
  Sosoaca sa ia avionul sa rezolve situația.

 14. https://www.gandul.ro/sport/biserica-ortodoxa-sarba-dezamagita-de-decizia-australiei-de-a-nu-permite-ca-un-preot-sa-il-viziteze-pe-novak-djokovic-de-craciunul-pe-stil-vechi-19734731

  Despre asta nu informeaza g4media .
  La g4media in sediu ar trebui facute citeva slujbe de exorcizare . Cu toti salariatii si actionarii in sediu .

 15. nole, băă, nu tiai prins, scot morizon vrea sa giuste pvulă de milionar sezxy, ai bă ca e altuter miantstream, tew scoate mine too