G4Media.ro

Pastila de râs: Un ziar din Republica Moldova e îngrijorat că alegerile…

Pastila de râs: Un ziar din Republica Moldova e îngrijorat că alegerile din SUA nu vor fi corecte și cere monitorizare internațională

Ziarul ”Moldova Suverană” din Republica Moldova e îngrijorat că alegerile din SUA nu vor fi corecte și cere monitorizare internațională a scrutinului din 3 noiembrie. Ziarul, cu o linie editorială pro-rusă, scrie că există suspiciuni de ”fraudă masivă” în defavoarea lui Donald Trump și susține că întreaga planetă ”stă cu ochii larg deschiși” și cu ”urechile super ciulite” și că rezultatul alegerilor ”este crucial, în ultimă instanță, pentru întreaga lume democrată și civilizată din toate curburile planetei”.

Ziarul numește lumea lui Trump ca fiind cea care ”apără și dezvoltă absolut toate cuceririle democrate, cultura și știința, la nivel planetar, acumulate de milenii, respectul pentru tradițiile istorice și religioase ale popoarelor, dar și față de identitatea culturală și biologică reală a individului, condamnînd ferm orice atentat la aceste valori fundamentale”.

În contrapartidă, lumea lui Biden este ”una care vrea să cucerească omenirea prin subordonare legiferată a tuturor indivizilor neomarxismului Corectitudinii Politice” și o lume ”concepută de către multimiliardarul George Soros, finanțată netransparent, de-a lungul zecilor de ani, cu miliarde, pentru coruperea Guvernelor și indivizilor prin intermediul a nenumărate ONG-uri, care funcționează pe toate continentele”.

Ziarul din Chișinău abundă în afirmații homofobe spunând că lumea lui Biden ”vrea pervertirea Religiilor în întruchipări homosexuale, lesby și transsexuale, desființarea familiilor și instituționalizarea copiilor prin anularea oricăror drepturi parentale ale celor care i-au conceput și dat viață”.

Ziarul, asemenea lui Trump, critică votul prin corespondență:

 • ”Ținînd seamă și de acest context, de implicarea financiară subversivă a lui Soros în procesul electoral american, de tacticile unor partide, candidați și agenți electorali de descurajare a votului, care este o metodă nedemocratică practicată de decenii în SUA, de netransparența votului prin corespondență ce se așteaptă a fi masiv din pricina pandemiei, de suspiciunile întemeiate că în confruntările cu Trump și la mitingurile electorale lui Biden i se dictează în cască, de la un Centru, tot ceea ce trebuie să spună, ne manifestăm îngrijorarea că alegerile din 3 Noiembrie pot fi fraudate, că nu se vor desfășura în condiții democratice și transparente”.

Publicația de la Chișinău susține că din cauza pandemiei nu a putut trimite în SUA o echipă de observatori care să supravegheze procesul electoral și a cerut ”tuturor străine din SUA să monitorizeze cu strictețe procesul de votare la alegerile prezidențiale americane din 3 Noiembrie 2020!”.

sursa foto: Captură foto Moldova Suverană

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Multi romani sunt spalati pe creier de catre publicatii de genul asta.

 2. Nici psihologii Căgăbăului nu pot explica de ce succesorii bolşevismului au aşa oroare de neomarxism!

 3. Tare Soros asta. Dupa ce “l-a facut” pe Dragnea, acum “il face” si pe Trump!

 4. Interesant că nu au avut destule ruble pentru un certificat SSL valid.

 5. Alegerile din Moldova sunt mai libere decat cele din SUA. Am putea sa numaram candidatii care nu-s batjocoriti pe linie unica de catre toata massmedia, pentru a ne face o parere.

  • daciane, foarte posibil sa ai dreptate
   ma gandesc la magaria de cenzura de catre facebook, twitter, si alte publicatii mizerabile cazurile de coruptie si santaj politic ale clanului bideu

  • @cineabou, vezi ca a tras trumpete un basau, du-te sa mirosi, si asa iti faci si testul de covid gratis . Boule.

  • Tu ii schimbi scutecelul lui Biden de esti asa pornita pe mirosul flatulentei?
   Treaba e sa il impaturi si sa-l arunci nu sa consumi continutul si apoi sa-l borasti pe tastatura, jalnica acritura

  • @ sapra, iar aparusi ma secatura? Daca ai vreo nedumerinta intreaba pe matta de ce te-a fatat in buda, ca va ca iti place sa mananci kacat zilnic. Pe deasupra te-a facut si prost.

  • Ineptiile tale trebuie trecute tot la rubrica „pastila de ras de la trolii mujici imbecili”.

 6. Vedeți voi, d’aia eu unu’ zic că o eventuală unire cu Republica Moldova ne-ar arunca cu câteva zeci de ani in urmă, direct în era sovietică!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.