G4Media.ro

Pasionații de drifturi care tulbură liniștea în timpul nopții și chefliii care…

Pasionații de drifturi care tulbură liniștea în timpul nopții și chefliii care dau muzica tare, amendați de polițiștii locali din Timișoara într-o acțiune de amploare: 26 de sancțiuni în valoare de 16 mii de lei

Poliţiştii locali din Timişoara, împreună cu jandarmii, au aplicat 26 de sancţiuni în valoare de peste 16.000 de lei societăţilor care au organizat evenimente la care muzica a fost prea tare şi pasionaţilor de drifturi, care tulbură liniştea pe timpul nopţii, în cadrul unei acţiuni de amploare desfăşurată în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Misiunea a vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de încălcare a normelor de convieţuire socială, a faptelor de tulburare, fără drept, a liniştii locuitorilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea poluării fonice prin folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora şi efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruşte pe loc, accelerări şi frânări bruşte, arată un comunicat al Poliţiei Locale Timişoara, remis, luni, Agerpres.

Au fost verificate 20 de societăţi comerciale, din care cinci au fost sancţionate pentru nerespectarea prevederilor privind nivelul de zgomot, dar şi pentru nerespectarea legislaţiei privind exerciţiile comerciale. Cinci conducători de motociclete sau autovehicule care s-au distrat turând motoarele au fost de asemenea sancţionaţi.

Numai luna aceasta au fost înregistrate 33 de sesizări de la cetăţeni pe linia tulburării liniştii publice pe timp de noapte de către firme sau persoane fizice care au dat muzica prea tare ori au turat motoarele pe străzile oraşului.

Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia celor care organizează evenimente sau sunt pasionaţi de drifturi să respecte legislaţia, deoarece acţiunile de acest gen vor fi organizate şi în perioada următoare, iar cei surprinşi încălcând actele normative în vigoare vor fi drastic sancţionaţi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Chefliii, 3 de-alde i, analfabetilor…

  2. Azi in Timisoara, maine in toata tara.

  3. Tatăl meu a fost internat la Spitalul Județean din Timișoara . Fusese operat săptămâna trecută. Gunoaiele astea s-au găsit să facă drifturi la 100-200 de metri de spital. E bine că au fost amendați dar e nevoie de mai mult. „Activitățile” astea sunt niște pepiniere pentru infractori și probleme de tot felul.

  4. In medie, rezulta o amenda de 615 lei.

  5. Curajoși polițiștii locali din Timișoara! La Amara Poliția Locală spune că localurile au autorizație, prin urmare ne pot stresa cu muzica din cauza căreia nu poți sta în curte, iar în casă trebuie să închizi ferestrele și tot nu scapi de hore și sârbe. Poate îi trimit și la noi! Cu toate că amenzile par destul de mici, oricum, se face ceva!

  6. La 3 astfel de sanctiuni -> confiscarea masinii. Altfel, nu se potoleste niciunul.

  7. Pe cand si in Bucuresti? Chiar in vecinatatea cladirii guvernului pe str. duiliu zamfirescu la nr. 5 la sfarsit de saptamana sunt petreceri zgomotoase pana la 3-4 si chiar 5 dimineata. Politia locala a sectorului 1 doarme linistita. La fel si cu drifturile de pe bd. Aviatorilor…

    Trezirea!