G4Media.ro

Parcare gratuită în Sibiu pentru mașinile electrice – proiect

Parcare gratuită în Sibiu pentru mașinile electrice – proiect

Primăria Sibiu a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre potrivit căruia autovehiculele propulsate 100% electric să fie scutite de la plata tarifului de parcare în toate parcările publice stradale din municipiul Sibiu, transmite Turnul Sfatului.

Proiectul este inițiat de Ioan Stroie, liderul grupului consilierilor locali din partea PSD.

Propunerea consilierului local, Ioan Stroie, a venit în contextul în care, în ședința din luna noiembrie, forul legislativ local a adoptat mai multe hotărâri referitoare la parcările din oraș, inclusiv extinderea celor cu plată din zona centrală. ”Atunci când am mărit taxele de parcare era vorba ca această măsură este una de încurajare a deplasării cu mijloacele alternative, cu biciclete și așa mai departe. Noi ne-am gândit la un proiect de hotărâre prin care pe o perioadă de un an, trei ani sau cinci ani, să eliminăm taxele de parcare”, spune Ioan Stroie.

Foto: Pexels.com

Citește tot articolul pe TurnulSfatului.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Asta trebuia facut de mult si rapid, fara atatea dezbateri publice! Atata tam-tam pentru lucruri de bun simt facute peste tot in lume. Parcarile se platesc ca sa nu se sufoce orasele in poluare, deci ceva care nu polueaza, teoretic, trebuie sa nu plateasca si cu asta basta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.