G4Media.ro

Pagina de Media: Un fost securist și ambasador al României comuniste în…

Pagina de Media: Un fost securist și ambasador al României comuniste în Coreea de Nord și-a făcut televiziune. Cum se numește și unde se va vedea

Alexandru Mica, fost ambasador al României în Coreea de Nord și fost angajat al securității, și-a făcut televiziune. Solicitarea pentru noua televiziune a venit chiar în ședința Consiului Național al Audiovizualului de astăzi, 16 septembrie, transmite portalul Pagina de Media.

Mica, după cum a spus în fața CNA, are două vile, una de șase etaje, în care va fi televiziunea, aflată chiar lângă sediul CNA.

Noua televiziune a lui Mica se va numi „Melos TV”, iar zona de difizare este una națională. Formatul este unul tematic-folclor românesc și se va difuza atât în SD, cât și în HD.

Mica a precizat că are un acord de principiu pentru retransmisia postului pe RCS-RDS și Orange. Dar în viitor va purta discuții și cu Telekom și Vodafone (fostul UPC).

Acordarea licenței pentru „Melos TV” s-a votat în unanimitate, fără vreun vot împotrivă.

Citește articolul integral pe paginademedia.ro

Foto: Alexandru Mica / Sursa: Pagina de Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Tuturor fostilor si actualilor securisti!

  2. Va face propagandă anti-capitalistă și xenofobă sub haina de post muzical.

  3. Fiecare televiziune are securistul ei!
    Vilă cu 6 etaje! Ti-ai dracului de hoți, că voi, securiștii, mai ales ăia vechi, ați futut tara asta! L-ați debarcat pe Ceaușescu pentru că nu vă puteați crește afacerile și nu puteați fi în rand cu lumea bună din Occident! Vă era jenă față de omologii voștri! V-a reușit, ați capturat țara în 1990 și capturata a rămas și este! Și cred că așa va rămâne prin odraslele voastre, tot securiste! Manca-v-ar viermii!

    • Subscriu! L- au omorât pe Ceașcă pt. că nu- și puteau etala averile și viața de îmbuibați. Să mulțumim PSD- ului că i- a făcut speciali de 2 ori (a2-a oră după ce Boc le- a eliminat, prin lege, în 2012 le- au acordat iar). Acum ne batjocrește că nu se pot anula

    • Să ne batjocoreasca dacă stăm ca proștii cu limba-n gura! Doar suntem români, nu islandezi!

  4. Să aibă soarta Vătafu TV, o altfel dă tele-viziune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.