G4Media.ro

(P) Cum facem posibile miracolele, cu ajutorul lui Dumnezeu

(P) Cum facem posibile miracolele, cu ajutorul lui Dumnezeu

Puterea de a face minuni stă în fiecare om care crede cu adevărat că miracolele sunt posibile. Concentrarea voinței, a tutror gândurilor și a întregii speranțe că un anumit țel este posibil de atins, dacă stai sub călăuzirea lui Dumnezeu, lucrează împreună și minunea se întâmplă.

Noi, chiar credem în minunile Domnului. După numeroase cazuri pe care toată lumea le considera pierdute, după ce am pus pe picioare pacienți care au fost aduși la noi în stare vegetativă, iar acum ne vizitează cu zâmbetul pe buze, la Spitalul Sfântul Sava, mâna lui Dumnezeu este prezentă în fiecare salon, în orice cabinet și la fiecare pas.

Povestea de mai jos este a unui tânăr de 24 de ani. Avea o fetiță foarte mică, pe care o considera minunea lui.  Un accident rutier foarte grav l-a adus în stare vegetativă prelungită. Eforturile medicilor de la Bagdasar Arseni au fost uriașe pentru a-l menține în viață, dar speranțele de a-l readuce la ceea ce fusese George Nica erau nule.

Alina Ion, omul care crede cu toată ființa ei ca poate smulge oamebi din ghearele morții, dacă Dumnezeu vrea salvarea lor, a insistat ca George să fie adus la spitalul ei de îngirijiri paliative și recuperare.

Psiholog de profesie, Alina a insistat ca la patul lui George să fie adusă minunea lui: fetița pe care o iubea atât de mult înainte de accident. George era un pacient care avea privirea fixată în tavan, nu reacționa la stimuli. Plimbarea privirii lui asupra copilei a fost primul semn că se poate face o minune. Atunci a început recuperarea lui George, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu voința lui de fier, pe care nimeni în afara Alinei Ion nu a mai crezut-o vie, și cu răbdarea infinită a kinetoterapeuților din Spitalul Sfântul Sava.

Acum, George Nica este recuperat. Vine în vizită la Spitalul Sfântul Sava, iar Alinei Ion îi spune „mamă”.

Vezi aici imagini VIDEO

Să credem în minuni! Ele sunt posibile, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor buni.

Hristos a înviat!

Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: „Ridică-te şi aruncă-te în mare”, şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut. De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea.”  (Marcu 11:23-24)

Toate informațiile despre Spitalul Sfântul Sava, inclusiv un tur virtual al spitalului, se găsesc la adresa https://spitalulsfantulsava.ro/. Centrul se află în imediata vecinătate a pădurii Pustnicul, în comuna Pantelimon, str. Cozieni nr 2, drumul spre Mânăstirea Pasărea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. HRISTOS A INVIAT!
    ADEVARAT A INVIAT!