G4Media.ro

Organizația Reset pregătește un protest anti-Tudorel Toader, Ciorbea și Lia Savonea cu…

Organizația Reset pregătește un protest anti-Tudorel Toader, Ciorbea și Lia Savonea cu ocazia vizitei președintelui Curții de justiție a UE la Iași

Organizația civică Reset din Iași organizează vineri, 31 mai, un protest anti-Tudorel Toader în fața Universității Cuza din Iași cu ocazia vizitei președintelui Curții de justiție a UE, potrivit unui anunț postat pe Facebook. Vizați de protest sunt și Victor Ciorbea și Lia Savonea.

Protestul este numit ”Iașul nu uită și nu iartă!”.

Cum motivează organizatorii protestul:

”Cei din UE trebuie sa afle că Tudorel Toader a fost complicele unor penali și că nu a plecat decât atunci când a fost dat afară. Tudorel Toader nu se poate preface că doi ani din cariera lui nu există și că în acest timp nu a făcut decât să fie în slujba unei coaliții toxice pentru democrația din România. Faptul că nu a fost până în totalitate servantul umil și nu a mers până la capăt cu demolarea justiției nu-l absolvă de răul pe care l-a făcut sistemului judiciar și nu-l face nici disident și nici erou, cum va încerca din nou să pozeze. Deja simpla revenire pe „tronul” de rector a reprezentat o noua insultă înghițită în mod regretabil de Senatul și colectivul de la universitatea Cuza din Iași. El este un contramodel pentru studenți și viitorii magistrați pe care îi pregătește, iar neluarea unei poziții pentru revenirea lui înseamnă acceptarea tacită a unui rău care sapă la temelia încrederii în instituțiile de învățământ superior din România. Iașiul nu iartă și nu uita că un simbol a fost pătat de rămânerea în funcție a unui rector care nu are nimic de-a face cu profesionalismul, verticalitatea și moralitatea”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. nulitate absoluta, mars dupa Draknea! E loc, ai scos infractorii! FMM!

  abia astept scrisoarea celor din Sindicatul Penitenciarelor si pentru tine, ca pentru livache (l mic intentionat) 😉

 2. Hai gata bah cu protestele, GATA sa terminat cu protestele in tara asta, ca daca nu cand o sa vina usr ul la guvernare o sa cada la prima greseala.

 3. Perfect corect! Jos T. Toader!
  Iasul nu uita si nu iarta!

  • Hmmm, zicala completa este ”Nu permit, nu uit, nu iert”, deci ar trebui sa o invatam in toate consecintele ei. Pentru un spate drept. Prea tarziu pentru actiunea anti Toader, poate.

 4. Acest Ievaluator trebuie bagat in cosul de gunoi. La propriu.

 5. Iasiul nu il poate pasui.A fost parte cu iordache,nicolicea,soferul ala! Cum sa l suporte sistemul de justitie cu toate plombele lui puse prin minister?

 6. Daca Toader ramane rector inca o luna la Universitatea din Iasi inseamna ca toata universitatea asta candva respectata a ajuns o cloaca de impostori si de politruci jalnici.

 7. Bubosule, ai facut Iasul de ras! N-ai facut nimic pt Iasi in tot mandatul tau. Rusine sa iti fie! Ar trebui sa nu mai iesi din casa. Nemernicule, ai scarba noastra pt mizeriile facute! Sluga ce esti.

 8. A lo aalooooo aoloooo Univ din Iasi l ai primit inapoi pe Tudorel Toader?

  E o gluma, sper