G4Media.ro

Orașul Făget și satele aparținătoare, plasate în carantină începând cu orele 19.00…

Orașul Făget și satele aparținătoare, plasate în carantină începând cu orele 19.00 / 47 de persoane testate pozitiv

Oraşul Făget şi satele aparţinătoare Bichigi, Temereşti şi Colonia Mică din judeţul Timiş intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, transmite Digi24.ro

Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost transmisă duminică spre Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a fost emis Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Nr. 4659206/ 26.07.2020 care a decis instituirea carantinării zonale pentru oraşul Făget şi satelor aparţinătoare Bichigi, Temereşti şi Colonia Mică, începând de astăzi, 26 iulie, ora 19.00

Făget devine a treia localitate din ţară plasată în carantină, după localităţile Cartojani – Giurgiu şi Gornet – Prahova, care s-a şi adresat instanţei pentru această decizie.

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică al Prefecturii Timiş, având în vedere situaţia epidemiologică generată de virusul SARS-CoV-2, existentă la nivelul oraşului Făget şi a satelor aparţinătoare unde au fost identificate un număr de 47 persoane testate pozitive şi un număr mare de persoane care au intrat în contact direct cu persoane testate pozitiv.

Ținând cont de propunerea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş şi de avizul Institutul Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Combatere al Bolilor, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a hotărât, prin vot, instituirea carantinei zonale în oraşul Făget şi satele aparţinătoare Bichigi, Temereşti şi Colonia Mică din judeţul Timiş.

Citește integral pe Digi24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Sate/comunități din categoria Las Fierbinți.
  Și mai sunt fără număr pe întreg cuprinsul patriei noastre.
  Umbra cetățenilor din aceste localități usucă iarba și unii se întreabă de ce avem poluare…

 2. Romanii sunt primitivi, in tren te si bat daca nu dai masca jos.

 3. daca nu vreti carantina pui de daci si sunteti raciti stati acasa ! nu stiu daca intelegeti mesajul.

  • Vorbești exact că un mesager al PCC–ului. Partidul Comunist Chinez. Tupeu maxim,arogant și suficient.

 4. S-au prostit romanii de tot. Au devenit fricosi nevoie mare si autoritatile nu mai au nimic de facut decat sa bage carantine, sa justifice ore suplimentare si cumparari de masini noi cand poporul incepe sa sufere in recesiune.
  Ultima gogorita e ca Romania va scapa de recesiunea tehnica. Ce sa spun. Se inchid fabrici pentru virus, se carantineaza localitati, dar economia duduie. Am revenit in vremurile lui Ceasca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.