G4Media.ro

Olanda anunță că îşi închide ambasada de la Teheran duminică din cauza…

sursa foto: Pixabay

Olanda anunță că îşi închide ambasada de la Teheran duminică din cauza tensiunilor în creștere dintre Iran și Israel

Olanda îşi închide duminică ambasada de la Teheran ca măsură preventivă, a anunţat Ministerul de Externe olandez într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă, invocând tensiunile în creştere dintre Iran şi Israel, relatează Reuters.

Ministerul a adăugat că va decide duminică dacă ambasada Olandei de la Teheran va fi redeschisă luni, transmite Agerpres.

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri că se aşteaptă ca Iranul treacă „în curând” la acţiune împotriva Israelului şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, potrivit AFP.

„Nu vreau să dau informaţii confidenţiale, dar mă aştept să fie în curând”, a spus preşedintele american, care a răspuns şi la o întrebare privind mesajul pe care doreşte să-l transmită Teheranului: „Nu faceţi asta!”.

„Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”, a mai afirmat liderul de la Casa Albă.

Iranul a promis că va riposta după un atac mortal pe 1 aprilie împotriva consulatului său din Damasc, operaţiune pe care o atribuie Israelului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Poate n-ar fi exagerat ca tot personalul ambasadelor occidentale să nu fie pulverizat n.u.c.l.e.a.r, deci să plece AZI!