G4Media.ro

Oana Pellea: Astăzi am primit rezultatul testului PCR pozitiv. Traversez o formă…

Oana Pellea: Astăzi am primit rezultatul testului PCR pozitiv. Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin!

Actrița Oana Pellea a anunțat, miercuri seara, într-o postare pe Facebook, că a primit rezultatul testului PCR pozitiv și a precizat că are o formă ușoară a bolii, având în vedere că s-a vaccinat.

Actrița povestește că în urmă cu o săptămână a intrat în contact cu o persoană suspectă a avea COVID și s-a autoizolat.

„E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin!”, a precizat Oana Pellea.

Postarea actriței:

Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămân am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”
Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă!
E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV.
Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV.
Mi as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact.
Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin!
Voi rămâne in izolarea impusă de lege.
Aveți grija de voi si de cei de lângă voi!
Sanatate tuturor!
Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat.

Sursa foto: Facebook Oana Pellea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Însănătoșire grabnică! Sunteți o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Respect!

 2. Vaccinurile sunt un lucru normal de foarte multi ani. Faptul ca poporul a ajuns sa le conteste e o dovada a puterii de dezinformare a Facebook, o aplicatie profund ticaloasa si periculoasa.

 3. Amza nu a fost cu sistEmul! Pacat, Oana!

 4. Dar fumatul nu a deranjat gheorghitii in masura in care e alertat de hapciu. Duamna Merkle stie ca nu-i niciun risc pentru papica bavareza daca abatoristul e fumator si vaccinat.

 5. Doar cand o aud ma apuca voma.

 6. Reclama de 2 lei

 7. In analizor se iau 6 ,,teste,, PCR si se procesează.
  Nu comentez ce înseamnă procesarea…
  Daca unul singur e pozitiv, celelalte 5 sunt declarate pozitive. Mult mai sigura e pierderea gustului si a mirosului…

  • Nu se face asa ceva.
   Lucrez PCR-uri in viata non-covid si stiu erorile (umane si de management) care pot conduce la rezultate false in fiecare direcție (multe publicate în reviste „prestigioase”).
   Hint: primeri prosti, dimeri de primeri si CT>30
   De acord, sunt multe neclarități referitoare la testele pandemice si imposibilitatea contestarii/negarea repetarii lor este dubioasa.

   Dar „analizorul” nu lucreaza cu doar 6 probe… si fiecare proba este analizata separat, nu la comun (exceptând”pooling”-ul de probe, care nu cred ca se mai practica actualmente).

 8. mai sunt inca vrun milion sau doua de romani care au patit acelasi lucru, dar nu se lauda pe fb; dintre ceilalti zic

 9. Multa sanatate, stimata doamna! Cat despre postare, parerea dumneavoastra (ca asta ramane, in lipsa unor date medicale) nu face decat sa ofere prilej de scuipat taberei antivaccin.

 10. Sănătate! RESPECT!

 11. Cine e Oana Pellea ? Daca nu era tacsu’ mare actor….

 12. Era oricum un om educat si inteligent,ceea ce nu se poate spune despre tine…

 13. Numai primitivii,încuiatii,sclerozatii si debilii mintal neaga existenta virusului si a vaccinului pt ca niciodata nu au deschis o carte in viata lor si nu stiu ce inseamna imunizarea colectiva pt a opri raspandirea virusului pt a opri o boala contagioasa transmisibila,prostia si ticslosia cresc concomitent cu preturile in Romania iar pt prosti nu exista nici un leac bun pt vindecare

 14. Numai primitivii,încuiatii,sclerozatii si debilii mintal neaga existenta virusului si a vaccinului pt ca niciodata nu au deschis o carte in viata lor si nu stiu ce inseamna imunizarea colectiva pt a opri raspandirea virusului pt a opri o boala contagioasa transmisibila,prostia si ticalosia cresc concomitent cu preturile in Romania iar pt prosti nu exista nici un leac bun pt vindecare

 15. Numai primitivii,încuiatii,sclerozatii si elucubratii redusi mintal neaga existenta virusului si a vaccinului pt ca niciodata nu au deschis o carte in viata lor si nu stiu ce inseamna imunizarea colectiva pt a opri raspandirea virusului pt a opri o boala contagioasa transmisibila,prostia si ticalosia cresc concomitent cu preturile in Romania iar pt prosti nu exista nici un leac bun pt vindecare

 16. Numai primitivii,încuiatii,manipulatii si elucubratii redusi mintal neaga existenta virusului si a vaccinului pt ca niciodata nu au deschis o carte in viata lor si nu stiu ce inseamna imunizarea colectiva pt a opri raspandirea virusului pt a opri o boala contagioasa transmisibila,prostia si ticalosia cresc concomitent cu preturile in Romania iar pt prosti nu exista nici un leac bun pt vindecare

 17. Numai primitivii,încuiatii,manipulatii si elucubratii si redusii neinformati neaga existenta virusului si a vaccinului pt ca niciodata nu au deschis o carte in viata lor si nu stiu ce inseamna imunizarea colectiva pt a opri raspandirea virusului sipt a opri o boala contagioasa transmisibila,prostia si ticalosia cresc concomitent cu preturile in Romania iar pt prosti nu exista nici un leac bun pt vindecare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.