G4Media.ro

O specialitate cu fistic din Ungaria, câştigătoarea Campionatului mondial de îngheţată

O specialitate cu fistic din Ungaria, câştigătoarea Campionatului mondial de îngheţată

Specialitatea „Fruct de fistic”, realizată de Adam Fazekas din Budapesta, a fost aleasă joi seară cea mai bună îngheţată din lume de un juriu format din 11 experţi în cadrul Campionatului Mondial de Îngheţată desfăşurat în oraşul italian Bologna, informează DPA, preluată de Agerpres.

Fazekas „a uluit” juriul cu gustul preparatului său, dar şi cu filmul video de prezentare, au scris vineri organizatorii Gelato Festival World Masters.

Premiul al doilea i-a revenit lui Carlo Guerriero, din oraşul-port spaniol Cadiz, care a preparat o îngheţată în culori strălucitoare botezată ”Cremoso al Vino Oloroso”.

Medalia de bronz i-a revenit lui Marco Venturino, din Varazze, un oraş de pe coasta nordică a Italiei, care a prezentat în faţa juriului o îngheţată cu un aspect relativ mai simplu, denumită ”Bocca di Rosa”.

La competiţie au luat parte 32 de creatori internaţionali de îngheţată. Organizatorii concursului au petrecut patru ani luând parte la sute de evenimente de pe întreg globul şi au selectat finaliştii din circa 3.500 de candidaţi.

Sursa foto: Gelato Festival World Masters/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Fake news, înghețata dacilor liberi e mult mai bună!