G4Media.ro

O firmă a Primăriei Constanța închiriază o limuzină cu 1000 de euro…

sursa foto: Facebook/ Garda de Mediu Constanța

O firmă a Primăriei Constanța închiriază o limuzină cu 1000 de euro pe lună, deși are deja 17 mașini, între care și autoturisme de teren/ Directorul spune că parcul auto e insuficient și e nevoie de deplasări pe terenuri accidentate

O firmă a Primăriei Constanța închiriază o limuzină cu 1000 de euro pe lună în condițiile în care instituția are deja 17 mașini, între care și autoturisme de teren, conform informațiilor furnizate pentru Info Sud-Est. Directorul Confort Urban, Stere Hira, susține însă că parcul auto e insuficient și e nevoie de deplasări pe terenuri accidentate. Confort Urban este o firmă a primăriei care se ocupă cu lucrări de reabilitare și mentenanță a drumurilor, de construcție sau amenajări terenuri în regie proprie ș.a.

Închirierea mașinii s-a făcut pe o perioadă de trei ani, prin leasing operațional, arată un document consultat de ISE. Directorul societății Confort Urban, Stere Hira, a declarat pentru ISE că nu a vrut să cumpere autoturismul Skoda tip limuzină pentru că ar fi generat costuri suplimentare.

 • ”Este necesară deplasarea pe terenuri fără drumuri sau drumuri de pământ”, a explicat Hira, întrebat fiind de ce nu a ales un model mai ieftin sau mai adecvat pentru activitatea instituției pe care o conduce.

Parcul auto al Confort Urban dispune de autoturisme potrivite pentru terenuri accidentate sau de pământ (ex: Două Dacia Duster), conform informațiilor puse la dispoziție de instituție. Directorul Stere Hira consideră însă că mașinile instituției nu sunt suficiente sau adecvate și a declarat că modelul ales de el este cel mai potrivit din cele disponibile care puteau fi livrate repede.

Citește integral pe Info Sud-Est. 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Aaaa, clar, e cu dedicație pentru Iohannis :))

 2. Constanta a trecut de la mafia PSD (Mazare/Fagadau) la mafia PNL (Chitac). De fapt, e aceeasi mafie: PSD = PNL!

 3. Sunt cel putin 10 ani de cand firmele mari (corporatii) nu mai au parc propriu de masini. Totul este leasing operational.

 4. Paecul auto este insuficient. Bun. Au facut cerere pt a mari parcul auto?

  De ce o limuzina?

  • Doar nu-ti plimbi amantele cu Dacia si la fiecare plecare de la semafor o pui sa impinga de masina pana porneste motorul.

   O plimbi cu limuzina, ii oferi un pahar de sampanie, ii spui vorbe dulci, ii promiti un post de frecat menta in… si astfel vei primi recunostinta din partea ei!

 5. Pentru teren accidentat este recomandat transportorul blindat . Tot cu asa ceva l-au transportat la final si pe cizmarul planetar.

 6. Directorul Confort Urban, Stere Hira este un machedon cu simtul umorului.