G4Media.ro

O fetiță americană de 4 ani, dispărută din 2019, a fost găsită…

Sursa foto: Poliția Saugerties

O fetiță americană de 4 ani, dispărută din 2019, a fost găsită în viață, ascunsă într-o cameră improvizată / A fost răpită de părinții naturali, decăzuți din drepturi

O fată care a dispărut în urmă cu mai bine de doi ani, la vârsta de 4 ani, a fost găsită în viață de poliție luni, ascunsă sub o scară, într-o casă din statul New York, relatează NBC News.

Paislee Shultis, acum în vârstă de 6 ani, a fost dată dispărută din Cayuga Heights, în nordul Statelor Unite, în urmă cu mai bine de doi ani, iar autoritățile susțin că a fost luată de  către părinții ei naturali, decăzuți din drepturi.

Fetița, acum în vârstă de 6 ani, a fost găsită la o reședință din Saugerties, de lângă Albany, luni seară, după ce autoritățile au primit o informație cu privire la locul unde se găsește, potrivit Departamentului de Poliție Saugerties.

Polițiștii au găsit-o pe fetiță după o oră de căutări într-o cameră improvizată creată sub o scară care duce la subsol.

Detectivul Erik Thiele a observat că ceva părea ciudat la scară și a văzut apoi o pătură după ce a aprins o lumină între trepte.

„Polițiștii au folosit unelte pentru a îndepărta mai multe trepte de lemn și atunci au văzut o pereche de picioare minuscule”, a declarat poliția într-un comunicat de presă transmis marți. „După ce a mai îndepărtat câteva trepte, copilul și răpitorul ei au fost descoperiți înăuntru. Spațiul era mic, rece și umed”.

Paramedicii au examinat-o pe Paislee și, după ce au stabilit că este în stare bună de sănătate, a fost returnată la tutorele ei legal, a spus poliția.

Kimberly Cooper, Kirk Shultis, Jr. și Kirk Shultis, Sr., au fost arestați și acuzați de dispariția lui Paislee.

Sursa foto: Poliția Saugerties

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Americanii= o nație de psihopați🤢

  2. „Fetiță” și „tânără” sunt sinonime? Mă rog, tânăra de 6 ani mai exact.

  3. Fetita fiind in stare buna de sănătate, a fost doar ascunsa sub scara, atunci cand trupa de șoc a descins la acea adresa. Deci timp de mai bine de doi ani a fost bine ingrijita de părinții ei naturali, care o iubesc, altfel nu ar fi rapit-o.
    Era cazul sa se rejudece decaderea lor din drepturi si(tinand seama de faptul ca este un caz iesit din comun) sa se tina seama si de dorinta copilului, chiar daca are doar 6 ani.

    • Presupun ca esti din Baia de Arama mai Sorina ! Si crezi ca in New York se poate face acelasi circ ! Ar fi pe placul tau nu-i asa !

  4. Cand incepe marele atac?

    Si de ce sunt blocate comentariile la avertorialul „o instalatie luminoasa facuta de romanii Kammrath si Daisler rupe gura targului in Washington”?