G4Media.ro

O femeie s-a aruncat în fața metroului. Accesul călătorilor a fost restricționat

O femeie s-a aruncat în fața metroului. Accesul călătorilor a fost restricționat

O femeie s-a aruncat în fața metroului, miercuri dimineață, transmite Metrorex. Este vorba de o posibilă tentativă de suicid mai precizează sursa citată.

Accesul călătorilor a fost restricționat. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă.

Comunicatul integral al Metrorex

”Metrorex informează ca astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1.

Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:

Preciziei – Lujerului, linia 2
Eroilor 1 – Preciziei, linia 2
Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul.

Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.”

sursa foto: Facebook/ Metrorex

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. De cand tot spera Metrorex sa investeasca in garduri de protectie cu usi automate la peroane.

  2. Ciudata asociere de cuvinte.
    Daca s-a aruncat in fata metroului, nu poate fi decat o tentativa de suicid, asa ca nu te exprimi cu „o posibilă tentativă de suicid”, ca doar nu o fi vrut sa sara brusc pe peronul celalalt.

    • Hai sa fim indulgenti cu ei.
      Sunt doar ziaristi. Nu este ca si cum ar stapani prea bine sensul cuvintelor.