G4Media.ro

O femeie din Ucraina a urcat pe vârful Muntelui Everest pentru a…

Sursa foto: Instagram / Antonina Samoilova

O femeie din Ucraina a urcat pe vârful Muntelui Everest pentru a demonstra ”invincibilitatea spiritului ucrainean”

O femeie din Ucraina a devenit prima persoană din ţara ei care a ajuns pe vârful Muntelui Everest într-o expediţie care a avut ca obiectiv să arate ”invincibilitatea spiritului ucrainean”, a spus ea, relatează dpa, citată de Agerpres.

”Steagul ucrainean ar trebui să fie arborat pe acoperişul lumii – mai ales în timp ce poporul nostru trece prin vremuri atât de grele – ca simbol al invincibilităţii spiritului ucrainean”, a afirmat Antonina Samoilova, 33 de ani, a indicat site-ul Everest Chronicle.

Ea speră că misiunea ei va ridica şi moralul semenilor ei ucraineni şi al preşedintelui Volodimir Zelenski, potrivit unor declaraţii pentru The Himalayan, în timp ce Rusia continuă să bombardeze Ucraina într-un război care durează de aproape trei luni.

Tatăl şi fratele luptă împotriva ruşilor, a spus ea, adăugând că ea crede că Ucraina va ieşi învingătoare.

Samoilova, care deţine un restaurant în Kiev împreună cu partenerul ei, a urcat pe mulţi dintre munţii înalţi ai lumii şi a luat o decizie de ultim moment pentru a ajunge pe vârful Everest, potrivit Everest Chronicle.

Sursa foto: Instagram / Antonina Samoilova

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Si probabil esti dus cu capul…… Hi, hi, hi…… un neuron!

  2. Cel mai probabil esti Doctor in jigodism.

  3. mare e puterea photoshopului!

  4. Nimeni din marile puteri nu a avut nevoie de o astfel de rezistenta: rezistenta polona sacrificata, rezistenta afgana sacrificata, rezistenta romana din munti sacrificata….pentru ca ulterior isi vor dori indepedenta, nu vor dori sa fie vasalii nimanui.

  5. Respect Ucraina !

  6. Ucrainianã sau rusã .. nu conteazã,ce conteazã e cã nu i pro mafia statalã a kriminalului autocrat Putler .. Dupã mintea unui AURolac rusofil .. dacã sud coreeni vorbesc aceeasi limbã cu nord coreeni,atunci nu trebuie sã vorbeascã de democratziei si drepturile omului .. Tot asa mai e valabil si exemplul Taiwanului.

  7. Ucrainianã sau rusã .. nu conteazã,ce conteazã e cã nu i pro mafia statalã a kriminalului autocrat Putler .. Dupã mintea unui AURolac rusofil .. dacã sud coreenii vorbesc aceeasi limbã cu nord coreenii,atunci nu trebuie sã vorbeascã de democratziei si drepturile omului .. Tot asa mai e valabil si exemplul Taiwanului.

  8. Bravo ei! Hai Ucraina!