G4Media.ro

O „eroare de borderou” ar fi stat la baza notării cu 3…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Cu ce? Cu meditațiile poate, că pe la școala nu s-a mai trecut.

  2. Al dracu borderou!

    • Ăsta e trucul, se practică de ceva vreme, inversezi nota unei loaze cu un copil bun, fiindcă știi că ăla bun depune contestație. Apoi corectezi, dar doar greșeala contestată.

  3. Adica celui cu „8.25” din greseala ii pun 3? Mai are voie apoi la contestatie? Daca nu, se lasa cu procese

    • [..] la lucrarea cu numărul 2012 a fost trecută nota lucrării cu numărul 2013. Practic cele două note au fost trecute inversat pe lucrări [..]
      Nu prea ma pricep la desen, dar incerc :
      I-au pus 3 .. a facut contestatie .. i-au pus nota corecta, 8.25
      In rest e varza „declaratia” .. au trecut gresit de pe lucrare pe borderou .. de pe borderou in calculator .. dreaq stie.

  4. moral şi mai ales psihic cei doi copii au fost agresați.ai ales copilul de 8.25 văzând un trei aiuritor. cum a putut rezista la întrebările şi presiunea părinților eleva cu nota peste 8 ar trebui să se întrebe profesorii-corectorii. sincer aş cere iertare în genunchi in fața elevei şi a părinților ei şi aş returna intreit toată suma de bani primită pentru „corecturi”!!

  5. Ce te faci daca apare o astfel de „eroare de borderou” la contestatie, si in loc sa iti creasca nota, ti-o scade? Nu mai poti face contestatie la contestatie, asa ca daca ai ghinion ca cineva sa iti fi trecut aiurea nota, aia ramane finala si tu ramai cu ochii in soare.
    Minunat sistem!

  6. pai nu plangeau profesorii ca ii dor ochii ca nu pot corect lucrarile pe calculator, ca ei trebuie sa printeze borderouri ca altfel nu pot lucra?!

    acum vedem ca nici pe borderou nu sunt in stare.

  7. Sunt două borderouri întotdeauna. Unul pentru Corector 1 și unul pentru Corector 2. Se confruntă corectările la comisie pentru a nu exista diferențe de notare mai mari de un punct pe subiecte și la nota generală. Care este probabilitatea ca ambi corectori să facă aceeași greșeală? Cel mai probabil corectorii au schimbat și copiat borderourile între ei pentru a nu mai corecta jumătate din lucrări.

  8. Sunt comisii care ii grabesc pe profesori cu corectura, ca sa se „scape” mai repede.
    De aici pot proveni multe erori de corectare si de completare a borderoului final