G4Media.ro

O elevă a căzut de la etajul liceului în care învăţa în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

O elevă a căzut de la etajul liceului în care învăţa în prezența colegilor și a profesoarei / Incidentul a avut loc în timpul orei de engleză

O elevă de 16 ani a căzut, luni, de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, a suferit traumatisme şi a fost transportată la spital, incidentul având loc în timpul orei de engleză, în prezenţa colegilor şi a profesoarei.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă tinerei, elevă la Liceul de Arte Plastice”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Cluj, incidentul de la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, a avut loc între orele 14,00-15,00, la ora de limba engleză, în prezenţa colegilor şi a profesoarei.

„Precizăm faptul că directorul Liceului de Arte Vizuale ‘Romulus Ladea’ Cluj-Napoca a informat imediat IŞJ Cluj cu privire la incidental petrecut în spaţiul şcolii, potrivit procedurii de comunicare a incidentelor în regim de urgenţă”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. iertati-mi stupefactia, dar asta e articol?
    cum adica, „a cazut de la etaj, in timpul orei de engleza, in prezenta coelgilor si a profesoarei” !?
    dar ce facea, dansa la bara si a avut momentul unghiular prea mare? spala geamurile si a fost captivata de ora de engleza? a vrut sa arunce tigara si s-a dezechilibrat?
    cum puteti „raporta” asa ceva in G4Media 🙂 ?

  2. Ți-a căzut asta 🏅