G4Media.ro

O echipă de oameni de știință anunță că a descoperit o metodă…

Sursa Foto: Webmd.com

O echipă de oameni de știință anunță că a descoperit o metodă de a preveni ca SARS CoV 2 să infecteze alte celule

O echipă de oameni de ştiinţă de la Şcoala Politehnică Federală din Lausanne (EPFL), Elveţia, a descoperit o metodă pentru a preveni coronavirusul SARS-CoV-2, care cauzează COVID-19, să infecteze alte celule, ceea ce ar putea reprezenta soluţia în cadrul viitoarelor tratamente contra acestei boli, informează EFE luni, citată de Agerpres.

Specialiştii au descoperit modul în care anumite enzime transformă acizii graşi în una dintre cele mai importante componente ale coronavirusului, proteina ”spike”, ce formează membrana cu aspect ţepos, esenţială în procesul de infectare a altor celule.

În consecinţă, medicamentele capabile să modifice acizii graşi ”previn în mod eficient SARS-CoV-2 să infecteze alte celule”, a precizat EPFL într-un comunicat, subliniind că descoperirea poate fi aplicată şi împotriva altor virusuri, cum ar fi cel al gripei sau al herpesului.

Studiul, care a fost publicat în jurnalul specializat Developmental Cell, explică faptul că transformarea acizilor graşi este cunoscută în termeni specializaţi drept S-acilare şi este realizată de anumite enzime numite zDHHC-acetiltransferaze.

Aceste enzime adaugă acizi graşi proteinelor şi aminoacizilor pentru a-şi optimiza funcţiile, inclusiv, în cazul virusurilor, capacitatea lor de a infecta celulele vecine.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Ei da!!! Asta, veste buna, cu adevarat, la aproape 2 ani de la demararea nebuniei mondiale! Doamne ajuta, sa scapam cu raca/ura asta inutila intre „vaccinati” si ne (cu profitul contabilizat „de cine trebuie”)!

  • au aparut zeci de astfel de „descoperiri”. slabe sanse sa o vezi in urmatorii 10 ani transformata intr-un medicament eficient

 2. În 10 ani am putea avea medicamentul!!!
  Chiar după ce vor fi exterminați șoșocii!!!
  E bine! 🙏

 3. Da, acum ca au pomenit de acetiltransferaza toti anti-vaccinistii sunt dumiriti si linistiti.
  Clar , tratamentul va fi lipsit complet de ORICE efect secundar, se stie!

  • Si viata in generl e plina de efecte secundare…

  • Ce nu inteleg e cum ii doare pe unii grija de nevaccinati. Daca le ar pasa atunci le ar duce de mancare, le ar plati facturile, etc. Dar asa ca e moka de la stat vor sa impuna la toti ca deh daca au facut ei, le a crescut iq ul cu 70 pct.
   Zic sa ne vedem cu totii de treaba si sa nu mai comentam ca lumea nu se imparte in genii si sosoci ci in oameni. Sa nu traim momentul in care doza 5 va fi contracost.

 4. Seamana bine cu ceea ce s-a observat in Israel.
  Vezi articolul din Jerusalem Post despre beneficiile fenofibrat-ului (Lipanthyl).

 5. FELİCİTĂRİ ECHİPEİ MEDİCALE ELVEȚİENE !!! ELVEȚİA ESTE ELVEȚİA !! ALĂTURİ DE ROMÂNİA , ELVEȚİA E PATRİA İNİMİİ MELE ! 🇹🇩❤🇨🇭❗
  RESPECT FAȚĂ DE OM , ONOARE, ȘTİİNȚĂ Șİ NOBLEȚE , PUTERE Șİ ELEGANȚĂ CİVİLİZATORİE !!