G4Media.ro

O doctoriță și-a publicat fluturașul de salariu pe Facebook: i-a crescut la…

O doctoriță și-a publicat fluturașul de salariu pe Facebook: i-a crescut la 2.400 euro într-o lună. „De acum, dragi colegi, când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”

Un chirurg clujean și-a publicat pe Facebook fluturașul de salariu: de la o lună la alta, salariul i s-a dublat, la aproape 2.400 de euro, scrie Actual de Cluj

.
Anca Mureșan e medic primar chirurg la Institutul Regional de Gastroenterologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca și și-a publicat fluturașul de salariu pe Facebook, ca să arate că, într-adevăr, salariile medicilor au crescut substanțial în ultima lună: câștigă 11.200 de lei, cu tot cu o gardă suplimentară într-o zi de sâmbătă. „Așa cum am spus, revin cu fluturașul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu+ 1 gardă suplimentară de sâmbătă: 11.242 Ron. Ținând cont că am postat de curând că venitul meu pe luna trecută a fost de 6065 Ron, nu pot să nu spun că venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas înainte, sunt încă multe de făcut și corectat, însă nu putem fi ipocriți și să nu recunoaștem măririle acordate”, a notat aceasta.

Citeşte tot articolul pe ActualdeCluj.ro

Foto: Actual de Cluj

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. E cumva acea Anca Muresan, presedinte al organizatiei de femei psd Cluj? Atunci se explica limba aplicata in tartita pavianei si a sefului sau, prea-belinosul fortalez…

 2. Pai si Grindeanu a fost mazilit. Si de la salariul de premier, de 3000 de euro, a fost „degradat” pe un post in care castiga vreo 8000 de euro.
  Asa sa tot postezi ca e bine sub guvernarea PSD-ALDE.
  Probabil ca toti cei din sistemul medical care protesteaza sunt niste tampiti care habar n-au ca li s-au dublat si triplat salariile!
  Nu-i asa, coana doftor?

  • Greșit, amice! Cei care protestează sunt o categorie uitată de către guvernanți. O să se repare și această treabă. Ce vă mai place unora…

  • Ce inseamna „o sa repare si aceasta treaba”?
   Adica vor petici legea?

 3. Si atunci de ce doar doctorii nu pot sa traiasca din salariu in tara asta si stau toata ziua cu mina intinsa dupa spaga? Animale de oameni care te lasa sa mori daca nu le dai plicul cu spaga

 4. Marirea salariala a medicilor sa facut in detrimentul celorlalte categorii salariale din sanatate(asistenti si infirmieri) carora slariul le a scazut ca sa dea la medici.Un exemplu la spitalul Dorohoi in sectiile grele asis.med au primit spor de 55%,iar medicii spor de 70%.Curata discriminare!!

 5. Da au crescut salariile…dar nu suficient pentru cata responsabilitate are un chirurg care operează…apropo de cate ori intrati in sala pe luna(sau pe an) doamna doctor?

 6. Ş io #colegu ieu 174

 7. Fata mea e kinetotetapeut.Are ,2427 lei salariul brut dupa 6 ani de activitate. Ca pregatire are Scoala postliceala de asistenti medicali , 3 ani la zi , facultatea de kinetoterapie , 3 ani , la zi si master in kinetoterapie 2 ani la zi .Diferenta intre un om cu facultate si unul necalificat este de 500 lei !!!! Intre pregatirea fetei mele si unul necalificat mai sunt 3 categorii :cei cu scoala profesionala , liceu si postliceal Asta e legea salarizarii ? RUSINE !!!! Fata lucreaza la un spital de stat in Bucuresti si are spor de doar 15% cu 100 bolnavi tratati/ zi !!! In ce tara traim ?