G4Media.ro

O continuare a filmului biografic „Rocketman”, despre Elton John, în lucru/ Filmul…

Sursa foto: Facebook Elton John / autor: Ben Gibson

O continuare a filmului biografic „Rocketman”, despre Elton John, în lucru/ Filmul va acoperi turneele întreprinse de muzicianul britanic în anii 1970  

O continuare a filmului biografic „Rocketman”, despre muzicianul britanic Elton John, este în lucru şi e posibil ca ea să fie lansată de Netflix.
Potrivit The Sun, continuarea ar lua forma unui documentar, în care vor fi incluse imagini din timpul filmărilor la lungmetrajul original, scrie News.ro.

Cu titlul posibil „The Pillars Of Hercules”, inspirat de al doilea prenume al lui Elton John, el ar acoperi turneele întreprinse de muzician în anii 1970 şi imagini inedite cu el şi John Lennon.

Acesta este un proiect al chitaristului Davey Johnstone, care lucrează la el de câţiva ani. Johnstone s-a oprit la un moment dat, pentru a nu se suprapune cu lansarea lungmetrajului, care a avut loc la Festivalul de la Cannes.

O sursă a declarat că noul film va include „poveşti din interiorul Elton John Band care nu au fost arătate în «Rocketman»” şi că Johnstone are aprobarea lui Elton John şi a soţului lui, David Furnish.

Citește integral pe News.ro.

Sursa foto: Facebook Elton John / autor: Ben Gibson

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Mi-e greata de dezaxatul asta si cand canta.