G4Media.ro

O americancă s-a trezit după doi ani de comă după ce a…

Sursa foto: Captură video / CNN

O americancă s-a trezit după doi ani de comă după ce a fost tâlhărită în propria casă / L-a identificat pe fratele ei ca fiind atacatorul care aproape a ucis-o

Wanda Palmer, în vârstă de 51 de ani, și-a acuzat fratele că a atacat-o în domiciliul ei din apropierea Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Femeia s-a trezit după doi ani dintr-o comă profundă în care a intrat după ce a fost atacată, informează CNN.

Poliția a declarat că Palmer a fost „atacată, jefuită și lăsată să moară”, potrivit unei declarații postate pe pagina de Facebook a Departamentului șerifului din Jackson County.

Oamenii legii au găsit-o pe Palmer pe o canapeaua, cu răni grave provocate de ceea ce părea a fi o secure sau un topor. Șeriful comitatului Jackson, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, la sosirea poliției, au crezut că aceasta era moartă, dar și-au dat seama la scurt timp după aceea că era încă în viață și respira superficial.

Poliția nu a găsit niciodată arma, a precizat Mellinger.

Un martor a declarat că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe veranda ei în jurul miezului nopții, în noaptea dinaintea descoperirii, a spus Mellinger. Nu existau înregistrări telefonice, imagini de supraveghere sau martori oculari în afara casei lui Palmer, a spus șeriful.

Poliția a investigat mai multe persoane, dar nu a putut depune niciodată acuzații. Cu câteva săptămâni în urmă, a spus Mellinger, ofițerul său a primit un telefon de la instituția de îngrijire a lui Palmer, spunând că aceasta a putut să vorbească cu autoritățile.

Palmer a putut să răspundă doar la întrebări de tip da sau nu, dar a oferit o mărturie suficientă pentru ca poliția să-l aresteze pe Daniel, a declarat Mellinger pentru CNN.

Daniel Palmer III, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat și acuzat de tentativă de omor și vătămare corporală intenționată vineri, potrivit dosarelor de arestare obținute de CNN.

El a fost pus sub acuzare și a fost evaluat cu o cauțiune de 500.000 de dolari, potrivit șerifului din Jackson County, care a spus că nu este clar cum a pledat.

Wanda Palmer este acum coerentă, dar incapabilă să poarte conversații complete, a declarat șeriful comitatului Jackson.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Deci tipul era alb, nu era imigrant și, pe cât punem pariu? a votat cu Trumpuță veselă! :)))))

  2. Am dat click pentru că am crezut că-i Orban cu perucă.